algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
24°

Viure millor? La importància de transformar la casa al teu gust

La vida a la qual estem sotmesos, atrafegada i ocupada, requereix la necessitat de tenir un espai de confort on les persones que resideixen se sentin còmodes, per això realitzar reformes en un habitatge pot comportar la millora de l'estil de vida de les persones que hi viuen.

El valor d’un llar, en la actualitat, ja no es mesura sols en el aspecte econòmic, i es que, cada vegada, es dona més importància a transformar la casa al gust del propietari per donar-li un valor més personal.

La teua casa es el lloc on passes una bona part de la teva vida, per això es important crear un espai que sigui totalment del teu gust i que et faci sentir còmode. Últimament i cada vegada més, les persones decideixen reformar el seus pisos i cases con el fi de aconseguir un millor benestar personal. De aquesta manera, es distingeixen molt tipus de reformes.

Per un costat, les reformes a primera vista, como per exemple, el canvi de las puertas de madera para interior, como pot ser un canvi de material, passant de materials de menys qualitat a materials de més qualitat. En aquestes tipus de reformes el més important és el aspecte extern de la casa o del llar, es a dir, l’estètica. A les nostres vides i en el món en general, encara que pugui sonar superficial, la bellesa importa, encara que no sigui relativa. Per aquesta raó, se dissenyen i se decoren els habitatges de una forma totalment personalitzada. És estrany de trobar un llar que no es trobe no decorat o reformat per la persona que hi habita.

Per altre costat, les reformes internes. Si l'habitatge no es manté com cal de manera interna, poden sorgir molts problemes que arribaran a ser apreciables en el temps. Sobretot, en les finques més antigues, on cal revisar que el subministrament de aigua o el sistema elèctric estan ben conservades i que el seu funcionament és correcte. En aquestes tipus de reformes prima la importància resideix en el costat sanitari. Per a viure millor estèticament no pot existir ningú tipus de aspecte perjudicial per a la salut de la persona.

Ambdues tipus de reforma són importants però el que marca una diferència clara es l'estètica. L’estètica té el poder de facilitar i potenciar el confort de un llar i de la persona que viu en ell.

En resum, es pot destacar que hi ha una sèrie de beneficis lligats al fet de reformar una casa:

- Comoditat i benestar personal. Viure en un espai que transmeti tranquil·litat es necessari quan s’està sotmès a una vida plena de pressió, estrès i nervis. Per això, qualsevol element es important per aportar aquesta pau que tothom busca, inclusiu unes simples puertas de interior en madera que et puguin recordar o transmetre serenitat.

- Salut. Dur a terme una reforma pot afavorir la salut de les persones que viuen al llar, ja que en ocasions la casa no està en plenes condicions sanitàries recomanades per a les persones que hi viuen. Pot tractar-se de defectes de molt tipus com d'humitats o de canonades que són necessàries per al funcionament de la rutina del dia a dia, però també pot ser que l'estructura de l'habitatge no sigui convenient en cas que visquin nens petits o ancians, al no trobar-se adaptats a ells. En el cas dels nens pot ser la mala disposició de endolls o de elements punxants i en el cas de les persones majors pot ser un bany no adaptat a una cadira de rodes, per exemple. Sigui una cosa o l’altra, per perjudiquin l'estil de vida i salut dels residents.

És important aconseguir el punt perfecte entre benestar i seguretat en el teu llar. D’aquesta manera, el objectiu principal a la hora de reformar el teu llar va ser adaptar-se a totes aquestes modificacions per tal de sentir sintonia amb l'espai.

En conclusió, hui en dia, cal donar-li la importància que es mereix al fet de fer una reforma, ja que com s’ha analitzat no és tan sols un fet de salut per al propietari sinó un fet que afecta a la seua personalitat. Viure en un lloc on no et sents identificat, ja sigui per la decoració: unas puertas de interior en madera antigues i desgastades o una cuina vella, o una mala disposició del mobles: hi ha habitatges que no han estat reformades des que van ser construïdes mantenint l'ordre tradicional dels seus elements, els quals responien a les necessitats d'aquests temps; pot tenir conseqüències en l’humor i la felicitat de la persona. El nostre estil de vida ha canviat, sobretot en els últims cinquanta anys. Nombrosos canvis socials, polítics i econòmics ens han portat a canviar els nostres hàbits rutinaris, els nostres treballs i la nostra visió de família.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris