algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La Marató de TV3 recapta 9.404.256 euros per combatre les malalties minoritàries

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio d'aquest 2019 ha tancat el marcador amb 9.404.256 d'euros. Des de les 8 a Catalunya Ràdio i les 9.30 a TV3 fins a les dues de la matinada s'ha celebrat la 28a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Aquest any, dedicada a recaptar fons per lluitar contra les malalties minoritàries

Malalties minoritàries

Les malalties minoritàries són un grup molt ampli i divers de patologies entre 6.000 i 8.000, majoritàriament genètiques que tenen com a denominador comú la baixa incidència: cadascuna afecta cinc o menys de cada 10.000 persones.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per transcriptor ||*||, fa dervers d'un any

--«Acceptau de bon grat nostre present i sapigau que los fills de les Illes tenim per molt de ser catalans! Volem bé a les lletres catalanes, perquè som catalans». Josep Lluís Pons i Gallarza (1873).

--«Alcover, un altre gran català de Mallorca, (…) ha afirmat altra vegada la unitat de Catalunya en declarar, entremig dels aplaudiments dels congressistes, que quan es parla de catalans s’ha d’entendre que es parla de tots els homes de llengua catalana». Enric Prat de la Riba (1906)

--«Això de què els naturals de Mallorca se deien a si mateixos i se comptaven com a catalans és ben positiu, i ho he vist mil vegades comprovat». Estanislau Aguiló (1907)

--«Tot el meu passat que la història allunya
el tenyeix de glòria la Gran Catalunya
Jo sóc mallorquí i és la meva glòria
esser català per la meva història!» Pere Capellà (1935)


http://blocs.mesvilaweb.cat/balutxo/?p=258699

Valoració:1menosmas
Per transcriptor ||*||, fa dervers d'un any

--«Catalunya no se circumscriu a les quatre províncies de la divisió administrativa espanyola sinó que abraça totes les contrades on se parla la llengua del rei En Jaume». Miquel Ferrà (1932)

--«Si no fóssim un poble mateix amb Catalunya, si no estiguéssim lligats per un doble vincle de germanor i d'història, ho hauríem de voler ser. Però és que per molt que facem tanmateix ho som catalans. Com un qui negàs son pare, el delataria la fesomia que no es pot mudar fàcilment». Llorenç Riber (1909)

--«Com havia de ser la nostra revista? L’acord fou unànime: la nostra revista seria oberta a tothom, a tots els corrents estètics i a tot Catalunya (aleshores no dèiem “Països Catalans”, sinó Catalunya i prou. Per a nosaltres, tan Catalunya era Barcelona, com Alcoi, com Ciutat, com Lleida o com Perpinyà; i com que no significàvem res, ni érem cap força ni cap perill, ningú no hi tenia res a dir)». Josep Maria Llompart (Latitud 39, agost de 1981). L’article es refereix al naixement, l’any 1952, de la revista Raixa.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/258699

Valoració:1menosmas
Per català des poble, fa dervers d'un any

Per cert, els colono´s també hi han participat o s´ho guarden per a regalar-se un cap d´any desenfrenat estil ñord ?

Valoració:2menosmas
Per Sebastià, fa dervers d'un any

I aquesta és la 28ª edició, que no és pas cap cosa esporàdica ni d'un any sol. El que EÑA no sap veure és que no ens dolen els diners ben gastats sino els robatoris, i corrupcions que ells ho disfrèssen i ens diuen gasius. Fan com l'estruç amagar el cap sota l'ala i el mal és que a sobre la gent mesetera profunda, s'ho empassa tot. Serà perque en son beneficiaris també. Doble motiu per marxar-ne

Valoració:9menosmas
Per I tant!, fa dervers d'un any

La tacanyeria dels catalans és el mateix que la noblesa dels baturros:
Un disbarat que s'han inventat els ñordos.

Valoració:12menosmas
Per PP.CC., fa dervers d'un any

9.400.000 € en un país de 10.000.000 de persones. Aquesta és la resposta catalana davant unes veritables necessitats socials. Els Països Catalans tenen una empenta colossal. Ens enorgulleix la nostra solidaritat !! Així es pot fer tot !!
Si en altres llocs estessin pel què realment urgeix i menys despeses per a festetes...., un altre gall cantaria. //*//

Valoració:11menosmas
Per teresa, fa dervers d'un any

Desprès que ens venguin amb la història que els catalans són insolidaris, topada de morros i m'encanta

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris