nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 14°
14°

Aspectes a tenir en compte a l'hora de fer apostes esportives

Les apostes esportives cada vegada més, estan en boca de tots. La popularitat d'aquesta mena d'entreteniment, el qual pot arribar a proporcionar beneficis econòmics, a poc a poc ha anat incrementant-se. L'èxit sembla incessant, demostrant-lo la creixent xifra de salons que s'obrin a tot el Regne d'Espanya.

De fet, a les Balears se n'han inaugurat uns quants al llarg de l'últim lustre, encara que avui dia la principal alternativa que prefereixen els usuaris consisteix a fer les seves prediccions a través d'Internet. En qualsevol cas, si mai abans has apostat és convenient que tinguis en compte una sèrie de factors i detalls que descriurem a continuació.

Guanys en jugar amb freebets

En ser novell el més habitual és que aprofitis l'ocasió de registrar-te en una plataforma de joc fent ús dels cupons disponibles per a usuaris sense compte. Algunes d'aquestes promocions són realment molt atractives, encara que sempre has de valorar les condicions de cadascuna d'elles.

No ens referim solament al rollover. És a dir, la xifra d'apostes que has de realitzar per a poder retirar els guanys. També parlem precisament dels doblers ‘nets’ que li queda a l'usuari.

En el cas de les freebets existeix un pensament generalitzat, el qual detallarem amb un exemple. Suposa que obtens un cupó d'aposta gratuïta de cinc euros i decideixes optar per una quota 2.00. Molts internautes creuen que els diners que passarien a estar disponibles després d'encertar l'aposta seria deu euros en total.

No obstant això, els guanys en jugar amb freebets són les resultants de la multiplicació per la quota restant els diners inicials que la casa d'apostes ha proporcionat a manera d'oferta de benvinguda. Per aquest motiu alguns usuaris opten per quotes una mica més elevades.

Les quotes van canviant

Tot esport és un mercat dinàmic i així ho reflecteixen les apostes. Continuem parlant de quotes per a abordar un tema que no molts principiants coneixen. I és que les quotes, amb el pas del temps, sofreixen alteracions.

El futbol l'exemplifica a la perfecció. Mancant dues setmanes per a la disputa d'una trobada, les quotes són unes en concret. No obstant això, després de celebrar-se la jornada prèvia, tal vegada tots dos equips hagin mostrat una imatge diferent a la que venien oferint fins a aquest instant.

Suposem que el Mallorca juga un partit de lliga contra el Betis, però abans té un duel de Copa. La quota a favor de guanyar a l'equip verd-i-blanc augmentaria en cas que el quadre vermell donés una mala imatge a la Copa.

Així doncs, en cas de veure una bona quota no dubtis a aprofitar-la, ja que en pròxims dies podria donar-se el cas de reduir-se, proporcionant-te menys beneficis si això acaba ocorrent.

Combinades: una bona manera de començar

És habitual que els habitants de les Balears que mai abans han apostat optin per les prediccions simples. És a dir, aquelles que fan referència a un resultat en concret, res més. Així i tot, la veritat és que les combinades –les quals no comporten cap dificultat–, també són altament recomanables per a començar.

Per què? Bàsicament pel fet que, amb elles, és possible aconseguir una bona quota sense massa riscos. Per exemple, n'hi ha prou amb apostar a favor de la victòria dels grans equips europeus. Suposem que FC Barcelona, Bayern de Munic, Liverpool i Juventus en una mateixa jornada disputen partits contra rivals aparentment molt inferiors.

En aquest cas, quotes que giren entorn d'1.10-1.20 van multiplicant-se fins a aconseguir una xifra gens negligible, rondant la possibilitat de duplicar la quantitat apostada. Gràcies a això es redueix el temor a fallar l'aposta, el qual és difícil d'evitar en iniciar-se en aquest apassionant món de les prediccions.

Mètode de cobrament més recomanable

Tenint en compte els aspectes anteriorment trets a col·lació tal vegada acabis fent-te amb una major o menor quantitat de beneficis. Cada casa d'apostes compta amb diversos mètodes de cobrament pels quals pots decantar-te.

No tens per què optar per aquell sistema emprat per a dipositar els diners. Encara que en molts casos és així, tens la possibilitat de triar altres vies. En tal cas, es recomana PayPal per diversos motius.

El primer d'ells guarda relació amb la seguretat. Des que es va implementar a eBay, el sistema de PayPal no ha fet més que millorar fins a aconseguir nivells impensables. Avui dia cada operació efectuada per mitjà d'aquest mètode és segura al cent per cent.

Seguidament també mereix un esment especial el fet de no haver de proporcionar dades sensibles com un compte bancari, la qual cosa malgrat trobar-nos l'any 2019 comprensiblement continua sent motiu de reticències per part dels usuaris principiants. Finalment, no pot ser passada per alt la instantaneïtat que proporciona aquest sistema, rebent la liquiditat en un parpelleig.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per teresa, fa dervers d'un any

vot amb una estrella perquè no es pot votar en negatiu, de veres, no esperava que us deixessiu patrocinar per aquesta gent que du les families pel camí de l'amargura

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris