algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
16°

Hosting Woocommerce: gaudeix de la velocitat que necessitaves per al teu negoci

02-09-2019

Woocommerce és un programa dissenyat per a crear webs de comerç electrònic. Aquest programari s'instal·la al WordPress i afegeix valor per mitjà d'una sèrie de funcionalitats addicionals que se centren en la creació del teu propi e-commerce dins del lloc web.
Aquest plugin amb molt d'èxit, és gratuït, però a més, posa a la disposició dels usuaris una sèrie de llicències que són de pagament per a obtenir extensions addicionals. Gaudeix d'una tremenda acceptació a Espanya, on al voltant d'un 40% de les webs de comerç electrònic funcionen amb Woocommerce.

Tria el millor hosting per a Woocommerce

Un programari amb tals prestacions es pot veure potenciat amb un hosting gestionat per a Woocommerce que ofereixi a la teva botiga online tot el necessari en matèria de seguretat, atenció tècnica, rapidesa i altres elements que, en definitiva, treballin en benefici del teu negoci digital.

Passos per a triar un bon hosting

En el cas del comerç per internet, una de les coses que s'han de cuidar és la seguretat, també s'hi sumen altres factors que definiran el tipus de hosting que necessites.
A més de la seguretat tan necessària quan treballes amb emmagatzematge de dades, cal tenir en compte la velocitat, que és essencial per a oferir un servei de qualitat per als usuaris.

El servei tècnic també és clau perquè el teu negoci digital sempre funcioni a la perfecció. Els problemes sempre sorgiran, però l'important és comptar amb el suport especialitzat i necessari per atendre'ls de manera immediata, sense afectar els usuaris, cosa que t'estalvia temps, esforç i doblers.

La importància de la seguretat en un e-commerce

Els hackers estan sempre a la recerca de la vulnerabilitat de les botigues online per a atacar-les i és aquí on és rellevant un sistema de seguretat reforçat, com FactoríaSecure, cosa que ofereixen els hostings destacats.

A més, en la mateixa matèria pots accedir a:
Protecció anti hackers, que inclou l'ús d'antivirus, escaneig i neteja automàtica entre altres.
Còpies de seguretat, automàtica i diària, les quals es guarden durant 15 dies.

La velocitat és un punt clau per als usuaris

Un plugin de Woocommerce que carregui més ràpid que altres i pugui suportar gran quantitat de visites simultànies sense caure, sens dubte, resulta tan atractiu com beneficiós per als usuaris.

Els beneficis impliquen una major quantitat de vendes, ja que permeten que l'usuari realitzi el procés sense cap mena de demora. A més, sabies que una web lenta et fa perdre vendes?

La velocitat també ajuda a la fidelització dels clients, si la càrrega triga més de tres segons, els usuaris prefereixen anar-se a altres webs més ràpides. No permetis que això et succeeixi, selecciona bé el hosting per a la teva e-commerce.

La importància d'un bon servei tècnic

El suport tècnic és un servei dissenyat per a oferir solucions ràpides i encertades, i si a més està adaptat a l'idioma del client, els avantatges es multipliquen. Ara bé, l'idioma és súper important per a una bona comunicació, així com també ho són les vies de contacte (correu, telèfon o xat) i l'atenció d'urgències.

Un problema tècnic que es resolgui immediatament minimitza la pèrdua de vendes i de clients. Comptar amb un tècnic i un assessor a la disposició de la teva botiga online, quan el necessitis, t'ofereix tranquil·litat.

Aquests experts, a més, estan capacitats per a revisar i optimitzar el teu web perquè sigui estable, a més de ràpid i segur. Tot això sense cap cost, la qual cosa millora els resultats del negoci.

Aconsegueix un bon posicionament SEO

Sabies que hi ha diferents hostings que poden millorar el posicionament SEO? Aquest és un factor important a considerar a l'hora de decantar-se per un especialment, ja que aconseguir major quantitat de visites i vendes per mitjà de clients que arriben al teu negoci digital a través dels motors de cerca, és la situació ideal de tot negoci que estigui a internet.

L'escalabilitat del hosting, a més, permet que la botiga continuï creixent
Unit a tot l'anterior, obtens la instal·lació d'un certificat SSL gratis, la qual cosa és recomanat per Google, i una adreça IP espanyola, ja que els servidors estan a l'Estat.

No et fixis només en el preu a l'hora de contractar els serveis del hosting

Certament hi ha ofertes de diferents hostings en el mercat que resulten molt econòmiques, la qual cosa sens dubte, és beneficiós per a alguns segons el tipus de pàgina, blog o negocis que es tenguin en internet.

En aquest sentit i si el que cerques és un per a botiga digital amb Woocommerce, has de fixar-te molt bé que és el què t'ofereix per al teu negoci aquest hosting econòmic. En la seva majoria, els recursos que utilitzen no estan a l'altura o no compten amb suport tècnic.

Què ha de tenir un hosting per a aquests casos?

- Suport continu per diverses vies, com a telèfon, e-mail o xat.

- Servidors amb FactoriaSpeed i discos SSD, la qual cosa, els fa òptims per a Woocommerce.

- Optimització i migració de la teva Woocommerce.

- Certificats SSL i dominis gratuïts.

- Plantilles gratis de Woocommerce professionals.

- Transferències de dades, dominis allotjats, bases de dades, accés - FTP i correus electrònics il·limitats.

- CDN i panell de gestió professional.

- Còpies automàtiques de seguretat diàries.

Un servei de hosting tan complet resulta ideal per als desenvolupadors i agències de WordPress i de Woocommerce. Alhora, això els donarà millors eines que apuntaran a rendibilitzar el negoci, mentre ofereixen als seus clients un hosting del millor.

Els clients, en conseqüència, se sentiran molt satisfets de poder obtenir una web bastant segura, veloç, estable i sense caigudes, a més de comptar amb la capacitat d'atendre problemes tècnics immediatament. Solucions a mesura que passen per oferir als clients el suport tècnic i manteniment de la web que ha estat desenvolupada.

En resum, amb un programari com Woocommerce, amb totes les prestacions que aquest suposa, i a més optimitzat per un hosting d'alt nivell, només et queda preparar-te perquè la teva botiga online enlairament cap a un èxit segur.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris