algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
27°

El grup mallorquí JÈS! inicia un Verkami per a fer possible el seu primer disc

JÈS! és un grup de música nascut a Mallorca per a «demostrar que des del centre de la mar Mediterrània podem mesclar sons d’arreu del món per fer música festiva i fer ballar gent de totes les edats».

Després de dos anys amb una intensa trajectòria, enguany han decidit enregistrar el que serà el seu primer disc. Per a fer-ho realitat, han encetat una campanya de crowfunding. «Volem donar l’oportunitat a tothom que vulgui a ser part d’aquest projecte i, al mateix temps, que ens serveixi d’ajuda per encarar totes les despeses que suposa un objectiu d’aquesta envergadura: disc, videoclips, col·laboracions, merchandising, disseny, publicitat, etc».

«Creiem que és important apostar per projectes com aquest perquè és molt necessari fer ressò de la música en català feta a Mallorca, tan dins com fora de l'arxipèlag», han explicat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per dic, fa mes de 2 anys

Llàstima de nom. Hauria d'esser GES! o JAS!, no JÈS!

GES var. dialectal mall.,
per jas (segona persona singular d'imperatiu de haver: hages, té). Ges!, y axò és un pèsol, Roq. 13.

JAS
Forma d'imperatiu de segona persona singular amb què indicam a algú que prengui allò que li oferim; equival a «pren», «té»; cast. toma. Si diràs «jas» a hòmens sords, | tantost se giren, Turmeda Amon. Dixeren a la rata: «Jas un morabatín e porta aquesta carta al guat»; dix: «El preu és bo, mas lo viatge perillós», Jahuda Dits, c. 67.
Fon.: ʒás, ʤás (or., bal.); ʤás (occ.); јás (Val.).
Etim.: de hages (imperatiu de haver), amb desplaçament de l'accent i canvi de la vocal per influència de la forma de plural jau (=hajau).

(Diccionari Alcover-Moll)

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris