algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis Consell de Mallorca a la Innovació Social

L'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), ha obert el temini per a la presentació de candidatures a l'edició d'enguany dels Premis Consell de Mallorca a la Innovació Social. Les candidatures per aquests guardons es poden presentar fins el proper 28 de novembre, tal i com indiquen les bases publicades el passat dimarts 30 d'octubre al BOIB.

Enguany els premis Consell de Mallorca a la Innovació Social, que es lliuraran en el transcurs d'una gala que tendrà lloc el 20 de desembre al Teatre Principal de Palma, no presenten cap novetat respecte de l'anterior edició.

D'aquesta manera s'estableixen tres categories, els Premis d'Innovació Social; el premi Pere Mascaró als estudis o investigacions socials i el premi a la millor campanya de sensibilització.

Així els Premis d'Innovació Social donen cabuda a aquells projectes d'actuacions realitzades durant l'any anterior que siguin exemplars per la seva coherència i el seu impacte en els drets socials, la qualitat de vida i la igualtat d'oportunitats, independentment de si es tracta d'actuacions municipals, insulars o de cooperació internacional desenvolupades des de Mallorca. S'estableixen tres guardons, un de 10.000 euros pel guanyador i 7.000 pels altres dos projectes premiats.

Pel que fa al Premi Pere Mascaró als estudis i investigacions socials: es tracta d'una categoria que es posà en marxa el 2017 i cerca premiar un estudi, investigació o publicació que promogui l'eficiència, l'agilitat i la sostenibilitat del sistema dels serveis socials. En aquest cas, el guanyador rebrà 7.000 euros.

Finalment es lliurarà el Premi a la millor campanya de sensibilització, guardó que reconeix una publicació, programa, acció ciutadana, xarxa social, campanya d'informació, sensibilització o formació, pàgina web o altres mitjans que hagin aconseguit resultats d'impacte social transmetent una imatge positiva dels drets socials i de la participació ciutadana per afrontar les necessitats i els reptes socials. El premi en aquesta categoria és de 5.000 euros.

D'altra banda, des de l'IMAS es vol reconèixer també la trajectòria professional i/o personal d'una entitat del tercer sector i d'una persona que destaquin per a la seva contribució a la transformació social cap a una societat més justa i inclusiva i que s'hagi erigit en exemple per a la igualtat d'oportunitats i drets socials. Els dos reconeixements els decidí el Consell Assessor de l'IMAS, que es reuní el passat 26 d'octubre. Aquests reconeixements no tendran dotació econòmica.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris