cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
26°

Calderes Ferroli: garantia i millor servei al màxim confort per al públic més exigent

Amb més de 60 anys al mercat, les calderes Ferroli es mantenen com la marca més entusiasta de calderes de gas en l'actualitat, satisfent als clients més exigents. Han aconseguit mantenir-se en el podi de vendes del mercat de la reposició, gràcies en gran part a la seva bona política de gestió i el seu tracte acurat al detall als seus usuaris. Les opinions que trobem de la marca o de les seves calderes de gas natural han portat a transmetre una fama que els ha obsequiat amb un nom de prestigi en aquest sector.
Les calderes Ferroli de condensació mantenen una relació qualitat-preu que resulta atractiva al client i estan classificades dins de la categoria que menys contaminació genera per la crema del seu combustible.
Un dels principals avantatges que ofereix la marca és la diversitat d'articles que podem arribar a trobar al seu catàleg de productes, gràcies a això, es pot dir que hi ha una caldera Ferroli per a cada situació, per inversemblant que resulti.
Ferroli ofereix calderes que són fins a un 10% més petites de l'habitual, facilitant la instal·lació en espais reduïts dins de la llar.
Tots els models es presenten amb un panell de control molt millorat, amb el qual es pot saber i comprovar l'estat de la caldera a qualsevol moment. També, mitjançant el seu codi d'anomalies, indica el tipus de problema per a la seva posterior resolució i solucionar així l'avaria.
Les calderes de condensació Ferroli porten el sistema de microacumulació, amb ell s'aconsegueix un subministrament constant i ràpid d'aigua calenta, amb el mínim d'oscil·lacions tèrmiques, per la qual cosa no haurà d'esperar molt temps per poder gaudir del màxim confort possible.
Els materials utilitzats en la fabricació de les calderes Ferroli garanteixen una perllongada vida útil i un manteniment relativament senzill, la qual cosa li ha permès guanyar-se les opinions positives dels compradors que identifiquen la marca com a sinònim de confiança, confort i qualitat.
Gràcies al seu rendiment net i resultats obtinguts en l’àmbit de la contaminació, eficiència energètica i insonorització acústica, el model BlueHelix ha aconseguit el reconeixement de l'OCU ( Organització de Consumidors i Usuaris ) com una de les millors calderes de condensació del mercat.


Per quines raons i a quin preu puc comprar la caldera de condensació Ferroli Bluehelix Pro 25 C?

La caldera de gas Bluehelix Pro 25 C és una caldera que a més de les prestacions que hem comentat que té la marca, també és de major importància remarcar que és l'única caldera del mercat amb una garantia de 2 anys totals, és a dir, en peces, m.o. i desplaçament. Aquesta característica no fa més que contrastar la qualitat d'aquestes calderes.
També és important nomenar que, mitjançant un termòstat intel·ligent opcional, es pot controlar remotament gràcies a una connexió WI-FI, oferint sempre el màxim confort possible.
La caldera Bluehelix Pro sorprèn per les seves inaudites dimensions (60x40x32)cm., la caldera més petita del mercat.
Sí després de totes aquestes raons encara no has decidit que la teva propera caldera sigui una Ferroli de condensació, és que encara no hem parlat del seu preu. Després de comparar diversos pressupostos deduïm que la caldera Bluehelix Pro 25 C amb instal·lació inclosa es pot trobar entre 1.200 € i 1.400 €; també hi ha diverses empreses que ofereixen la possibilitat de finançar la compra en diversos anys SENSE INTERESSOS, perquè la instal·lació de la teva nova caldera de condensació no sigui un desemborsament inesperat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris