cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 16°
14°

Conor McGregor confirma que tornarà a l'UFC

Conor McGregor pot sentir-se orgullós malgrat haver estat derrotat en el combat dels mil milions contra Floyd Mayweather. Perquè va aguantar fins al desè assalt a un dels millors boxadors de la història i va aconseguir connectar multitud de cops (112) a un púgil que no es deixa tocar per ningú. L'irlandès va demostrar que amb més preparació podria plantar-li cara a multitud de boxadors. I ara, després de la baralla celebrada a Las Vegas emergeix la següent pregunta: Quin serà el futur de Conor McGregor?

Perquè la majoria de l'opinió pública va apostar en la prèvia al fet que McGregor seria derrotat tot just començar. Però això no va passar. L'irlandès va dominar a Money en els primers assalts però va acabar sucumbint en el dècim per KO tècnic (els àrbitres van finalitzar la baralla) extenuat físicament. Una cosa que s'entén, donat que els seus combats en l'UFC solen ser efímers i una guerra contra Mayweather és més dura que una marató.

Però no va haver-hi Nocaut i McGregor va salvar l'honra i això l'obre les portes al món de la boxa. Principalment per motius econòmics. Només cal tenir en compte que el combat entre Mayweather i McGregor ha reportat al primer 100 milions (pot arribar als 350) i al de Dublín 30 (en l'UFC el màxim que havia fet de caixa eren 3 milions).

Podria tornar al ring però primer l'octàgon

Però primer està l'UFC. Durant els mesos previs es va especular amb la possible retirada de l'esport que l'ha fet gros, però el lluitador irlandès té comptes pendents en l'octàgon. Notorius tornarà per defensar el títol de campió de pes lleuger i vol guanyar-se l'honor en l'octàgon tornant a guanyar el cinturó del pes ploma, que li van llevar per la seva inactivitat en la competició.

«Amb 100% de seguretat em considero campió de pes ploma i lleuger. Com jo no em podria considerar campió d'ambdues divisions? L'actual campió dels pesos ploma és Max Holloway, i ja el vaig vèncel. L'anterior va ser José Aldo, que va perdre en 13 segons. Jo encara regne en aquesta divisió. Tothom sap que sóc multicampeó de l'UFC i puc esperar per continuar el meu regnat on sigui». Aquestes van ser les paraules de l'irlandès dies abans del combat del segle on deixava clar que vol que el seu regnat continuï i això solament es pot aconseguir lluitant.

Tot indica que la seva volta a l'octàgon serà per a finals de 2017. Després d'aconseguir ser el primer lluitador a guanyar dos cinturons de diferent pes alhora, l'irlandès es va prendre un descans per esperar el naixement del seu fill Jack el passat mes de maig. Després de la lluita d'agost contra Mayweahter, té quatre baralles més en l'UFC estipulades per contracte.

«He estat escanyat en la televisió en viu i vaig tornar». Va dir McGregor minuts després d'haver perdut davant un dels millors boxadors de la història. Després del vist a Las Vegas, és fàcil apostar al fet que tornarà a moure's entre les 16 cordes d'un ring. Però primer vol tornar a guanyar-se el respecte en l'UFC després d'haver-li-ho guanyat per als puristes de la boxa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris