algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

L’Esquerra independentista lluita contra la cosificació de la dona

@endavantsants

Les organitzacions de l’esquerra independentista participen aquesta setmana en una acció contra la pressió estètica i la cosificació sexual que sofreixen les dones. Segons informa la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) s’ha impulsat la campanya ‘Prou feminicidis’ amb el hashtag #NoSomObjectes.

Des de dilluns passat, les assemblees locals i territorials de diversos col·lectius de l'esquerra independentista, conjuntament amb activistes feministes locals, estan realitzant accions contra la pressió estètica i la cosificació en el marc de la campanya que impulsen conjuntament sota l'eslògan «Prou feminicidis», i que la CUP desenvolupa al seu torn com a «Municipis feministes».

Les accions han tengut lloc a diversos municipis com per exemple Barcelona, Alacant, Mataró, Terrassa, Vilafranca, Vilanova o Sant Cugat i ha consistit en l'enganxada de diversos cartells i adhesius a sobre d'elements publicitaris que les organitzadores denuncien com a estereotipats i que presenten a les dones com a simples objectes. Els cartells i adhesius anaven acompanyades per una banda amb l'eslògan «L'operació bikini ens la passem per la xona». 

Es pot consultar el manifest complet al web de la CUP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris