algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

En què fixar-se abans de contractar un serraller

No és que sigui habitual el fet d’haver de comptar amb un servei de serralleria, encara que la veritat és que quan ens sorgeix un imprevist amb la porta de casa nostra, perquè bé han forçat el pany o s'ha vist manipulada per un lladre, el millor és comptar amb un equip professional que ens pugui solucionar el problema al més aviat possible.
Treballen indefinidament, les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any perquè, en cas d'urgència, puguis cridar-los i t'ofereixin un servei de garanties. Els serrallers fan guàrdia les hores que facin falta per a quan en la teva llar o negoci sorgeixi un imprevist. La de vegades que per aquestes coses de la vida ens hem deixat les claus dins i no hi ha forma d'accedir a l'habitatge. O ara, que s'aproxima l'estiu, els lladres estan més pendents que mai per poder entrar en ella i fer-se amb qualsevol botí. Per tot això és important conèixer algunes claus abans de cridar a un serraller. Evitar sorpreses desagradables i que el servei sigui professional depèn, en menor o major mesura, de les habilitats que tenguis a l'hora de seleccionar-ho. Si resideixes o estiues a Mallorca, els següents consells t'ajudaran a prendre una decisió encertada.

Serrallers 24 hores

Per començar, ha de tractar-se d'una empresa seriosa i que hagi treballat amb anterioritat en situacions com la que puguis plantejar-li. En aquests casos, l'opinió d'amics i coneguts, les seves referències i les opinions que existeixin a la xarxa sobre el servei a contractar poden servir de molta ajuda per no equivocar-se a l'hora d'escollir un que ofereixi garanties i seguretat, doncs recorda que la nostra llar o local de treball és de vital importància com per deixar-les a la sort. Per exemple, per obrir una porta travada, Cerrajeros en Palma, que són els serrallers de Mallorca, poden ser una gran opció.
Una de les premisses imprescindibles que tenen en compte els usuaris quan han de cridar a un servei de serrallers professionals és la immediatesa a l'hora d'acostar-se al lloc dels fets i, és clar, el preu del servei. Per això, és possible trobar serrallers barats disposats a canviar un pany a qualsevol moment del dia. Que ofereixin preus justs i competitius és una de les característiques més valorades i més a tenir en compte pels qui sol·liciten un pressupost, en el qual a més ha de constar per escrit la garantia.

Conèixer tots els serveis que ofereixen

Un altre dels factors importants és que els professionals disposin de material de primeres marques, cosa que diu molt del nivell del servei. Si per exemple cal obrir una porta de seguretat o obrir una porta cuirassada a Mallorca, cridar a una serralleria 24 hores que compti amb un material de primera qualitat ajudarà molt a dur a terme la labor. Per això, sospiti de les empreses en les quals el material de treball no és l'esperat o no es troba a l'altura.
També cal saber distingir entre serveis urgents i ordinaris. És a dir, si el contratemps succeeix a hores no laborals, haurà de saber que la tarifa és superior que si ho fa en les quals sí que ho són. Per això, a l'hora de contactar amb una Empresa de serrallers de 24 hores al dia a Mallorca, per instal·lar, per exemple, panys antibumping, ha de ser conscient i avisar que requereix un servei ordinari en lloc d'urgent. En qualsevol cas, tots aquests dubtes poden resoldre's quan realitzes la trucada, per la qual cosa has de ser concret a l'hora d'explicar el problema i escoltar les solucions que li proposen a l'altre costat del telèfon.
Finalment, saber qui està darrere d'un servei de serralleria també pot ser una bona forma d'assegurar-se que estàs en bones mans. Consultar la seva pàgina web i els serveis que ofereixen, com el d'obertura de portes, de cotxes, canvis de panys o obertura de caixes fortes així com qualsevol tipus de reparacions relacionades amb la serralleria, et donaran una idea de en qui pots confiar per no endur-te sorpreses. Encara que es tracta d'un servei al qual recorrem de manera esporàdica, és important que l’empresa que contractis marqui la diferència i satisfaci els teus desitjos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris