algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Com es calcula el preu de la teva assegurança de cotxe?

Ja saps que cada assegurança de cotxe pot tenir un preu diferent però, saps per què? En efecte, hi ha uns factors que permeten a les asseguradores determinar les teves necessitats, a més de les clàusules que apareixen en el contracte del teu segur. Així és com el preu pot canviar d'una assegurança de cotxe a una altre. Aquí mateix explicam aquests factors.

Dades del conductor que contracta l'assegurança de cotxe

El primer factor que les asseguradores prenen en compte per calcular el preu de la teva assegurança de cotxe són les teves pròpies dades com a conductor.
L'edat del conductor és un factor per determinar el preu, les asseguradores es basen en les estadístiques d'accidents de clients anteriors del mateix rang d'edat que el teu. Després, prenen en compte el lloc de residència com a base als riscos de robatori segons la zona on vius. Si vius en una zona considerada com més perillosa, el preu del teu segur de cotxe pot pujar.
També el treball de la persona que contracta l'assegurança de cotxe és un factor, ja que hi ha treballs considerats més perillosos quant a l'ús del cotxe.
Finalment, avaluen el preu segons el teu permís de conduir i el teu passat com a conductor. Si portes molts accidents per la teva culpa, el preu puja perquè consideren que hi ha més riscos.

Tipus i ús del teu vehicle

El segon factor el determinen les dades del teu auto, que representen un factor per determinar el preu de la teva assegurança de cotxe.
El tipus de vehicle que uses és un factor important. D'això dependrà el cost de reparació en cas d'accident. Si és poc comú, de molta potència, car o desitjable per a robatoris, la teva assegurança de cotxe augmentarà pels riscos d'accidents o robatoris, considerats més alts.
Després, les asseguradores consideren l'ús que fas del teu vehicle com un factor per determinar el preu de la teva assegurança de cotxe. Més ho uses, més augmentarà el preu. També, poden preguntar-te sobre els teus hàbits d'ús del teu vehicle: si ho uses a hores puntes, existeixen més riscos d'accidents, llavors puja el preu també per aquest factor.

Tipus de cobertura que contractes

Finalment, el preu de la teva assegurança de cotxe canvia òbviament segons la cobertura que esculls.
El preu no serà el mateix segons si esculls una cobertura àmplia o una cobertura senzilla. La cobertura àmplia o total, que et protegeix i cobreix tots els danys, és més cara per exemple.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris