muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:

7N: Marxa contra les violències masclistes

Cartell de la convocatòria de la Marxa contra les violències masclistes.

El col·lectiu feminista ha convocat per aquest dissabte a Palma, i a diverses ciutats de l'Estat espanyol, la Marxa contra les violències masclistes.

Les organitzadores expliquen que les violències masclistes «són la forma més violenta de representar la desigualtat. 1.378 dones han estat assassinades per aquest fet. Només enguany ja són 70 feminicidis. És evident que les retallades en recursos públics no ajuden. Des del nostre moviment, afirmem que aquest fet és fruit de la tolerància de la desigualtat».

És per això que per aquest dissabte convoquen aquesta manifestació i exigeixen; «que la lluita contra el terrorisme masclista sigui una qüestió d'estat». A més demanen que es reformi la llei «a fi de reflectir totes les violències cap a les dones».

Des de l'organització demanen la implicació i el compromís de tota la societat i compromís amb la lluita contra la violència masclista i que «la lluita i els recursos incloguin tots els tipus de violències masclistes a tots els àmbits i classes socials, juntament amb la protecció de totes les persones afectades».

Per últim, exigeixen que la prevenció i la sensibilització siguin polítiques prioritàries. A més a més, aposten perquè en els casos de maltractaments es retiri i no se cedeixi la pàtria potestat als maltractadors.

La Marxa contra les violències masclistes està convocada per aquest dissabte a les 12 a la plaça d'Espanya de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris