cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
24°

L'arquitectura sostenible d'Urban Green Design aterra a Mallorca

Imatge de la cofundadora, la catalana Montse Puig.

U.G.D.

Urban Green Design aterra a Mallorca per portar l'arquitectura sostenible a través del sistema Green Wit, un jardí vertical instantani en estructura autoportant, modelable i adaptable a qualsevol forma i necessitat.

Urban Green Design està format per un equip d'experts en diversos àmbits: arquitectura, enginyeria industrial, enginyeria agrícola, biologia i disseny visual, entre d'altres, amb àmplia experiència en el sector i un marcat caràcter emprenedor, com ens explica Montse Puig, arquitecta i cofundadora d'aquesta empresa que, amb tan sols dos anys de vida, ja ha aconseguit portar els seus jardins verticals més enllà de les nostres fronteres, amb projectes en marxa al Marroc.

Pel 2015, Urban Green Design vol ampliar el seu negoci al sector hoteler i per això aposten per Mallorca. Segons Puig, "sabem que els hotelers mallorquins estan reconvertint els seus establiments i creiem que incorporar les virtuts del verd als seus edificis els pot aportar un valor afegit molt a tenir en compte".


COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris