cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

Editorial Menorca i Hora Nova sumen els seus recursos per fer un únic diari a l'illa

Editorial Menorca S.A. i Hora Nova S.A., empreses editores de Menorca Diari Insular i Última Hora Menorca, informen que han arribat a un acord d'integració dels seus recursos per a la publicació d'un únic diari a l'illa.

L'acord, que ha estat validat pels òrgans de propietat i administració de les dues empreses, implica que Hora Nova S.A. es converteixi en l'accionista majoritari d'Editorial Menorca S.A. i cessament, a finals de setembre, la seva activitat amb Última Hora Menorca.

A partir d'aquest moment s'inicia una via d'integració dels recursos humans i tècnics de les dues societats per a la posada en marxa d'un nou projecte editorial que sumarà, a la capçalera de Menorca Diari Insular, els seus principals actius.

Aquest procés permetrà reduir costos en les àrees de producció, edició, impressió i distribució, fins ara separats, i contribuirà a desenvolupar un producte periodístic de major amplitud i consistència. Les iniciatives s'estenen també a l'ordre digital, amb la vocació de mantenir el lideratge informatiu de l'illa.

Amb aquest acord serà possible l'aplicació d'un canvi tecnològic i la introducció de nous sistemes per impulsar el redisseny i la modernització del Diari Menorca, que mantindrà la seva personalitat insular i veurà accentuada la seva dimensió regional a incorporar-se al Grup Serra. Tot això permetrà generar sinergies en una nova etapa de Menorca Diari Insular.

Dues empreses periodístiques, que fins ara han estat competidores i han aplicat diferents models editorials, han tancat aquest acord motivat per l'entorn de recessió econòmica que afecta tots els mitjans de comunicació, amb especial incidència en la premsa escrita.

Aquest procés de confluència i integració constitueix un exemple d'entesa i plena voluntat per donar respostes encertades davant l'actual situació d'extrema complexitat que demana plantejaments innovadors. Tot això, des de la iniciativa i la capacitat dels professionals a qui es confia aquesta responsabilitat.

L'acord, que constitueix un extraordinari repte empresarial, editorial i tecnològic, conclourà amb l'oferta en el mercat d'un únic producte periodístic renovat, elaborat amb criteris de rigor informatiu, pluralitat, independència i llibertat d'expressió, eixos inspiradors de les publicacions escrites i digitals, el proper mes de setembre.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 7 anys

I a Eivissa no fan comptes fer una cosa semblant?

Valoració:-14menosmas
Per Pere, fa mes de 7 anys

No se que es pitjor, caure en mas forasteres o caure en mas del "provador de senyoretes".

Valoració:7menosmas
Per Guillempr, fa mes de 7 anys

Un encert i d'aquesta manera s'assegura que Diari de Menorca no hagi caigut en mans de forasters. Salut i llarga vida.

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris