algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

PIMEM-Restauració acusa Madrid de falta de sensibilitat amb la realitat econòmica de les Balears

Les dades que facilita l'Associació a dia d'avui són preocupants segons la seva presidenta, Eugènia Cusí. Un 15% dels restaurants no ha obert durant el mes de juliol, els que estan operatius ho estan a un 65% i la facturació en comparació a la de l'any passat ha baixat un 51%.

La presidenta de l'Associació adherida a PIMEM, assegura que «aquestes males dades s'estan donant en el que ha de ser el millor moment de l'any, és a dir en temporada alta i per tant, els mesos que ens esperen poden ser dramàtics per al secto».

Cusí assegura que «la Mesa de Diàleg Social és insuficient davant la situació econòmica estructural que tenen les Balears i demana mesures adaptades a la realitat del nostre arxipèlag». La patronal assegura que els ERTO s'han de perllongar fins a Setmana Santa pensant en la difícil situació de molts establiments. D'altra banda Cusí ha assegurat que «els ICO han estat un fracàs ja que no han arribat a totes les empreses i la situació de falta de liquiditat fa que la situació sigui molt difícil per a moltes empreses».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris