algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
27°

Colonya celebra l'evolució positiva de l'entitat en la seva assemblea general

La caixa d'estalvis 'Colonya' va celebrar aquest dijous, la seva Assemblea General Ordinària. Aquest acte tengué lloc al Claustre del Convent de Sant Domingo, un espai obert, complint amb els requisits en matèria de seguretat sanitària i garantint les distàncies mínimes entre els consellers.

En el transcurs de l'Assemblea, es procedí, entre altres assumptes, a l'aprovació dels comptes anuals de l'exercici 2019, els quals posen de manifest l'evolució positiva de l'Entitat que va tancar aquest exercici amb un volum de negoci de més de 1.100 milions d'euros. Així mateix, es va aprovar la proposta de distribució de resultats, pel que la quantitat que es destinarà a Obra Social aquest 2020 serà de 741 mil euros.

En el transcurs de l'Assemblea, s'informà també als assistents de la situació en què es troba el projecte de la nova seu de Colonya a l'antiga fàbrica de Can Morató.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Serbantes, fa 11 mesos

Seguire el consell que dones per aqui baix a un altre a qui tambe li dius bobo per contestar als insults. Tenc un bolso venal (un borzo), per si t'interessa.

Valoració:1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 11 mesos

@Serbantes

No hablo de acentos tan sólo, pero déjalo, ya veo que no hay de dónde sacar.
Y rectifico. No llegas a “cuñao”. Sólo eres bobito.

Valoració:0menosmas
Per Serbantes, fa 11 mesos

"El tipo anonimo" no pregunta per la familia, insinua publicament que es mala gent. I no passis ansia, si quedo com un cunyao amb tu vol dir que vaig be.(Posam els accents tu, fes el favor, que jo amb la tecnologia me faig un embull). NB: si vols pareixer serios, jo de tu me canviaria el nick. No es per res, eh?

Valoració:3menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 11 mesos

@Serbantes

Hombre, si vas a criticar la escritura ajena, revisa antes la tuya porque, de lo contrario, corres el riesgo de quedar como un “cuñao”.

Valoració:-3menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 11 mesos

No sé quien de los dos es más bobo.
Uno por sentirse ofendido como un mostrenco porque un tipo anónimo le pregunta por su familia que resulta que está muerta, o el otro por seguirle el rollo y contestar al insulto.

Valoració:-3menosmas
Per pagès, fa 11 mesos

En balmany te una imatge de si mateix, i vol que li respectem aquesta imatge, tot i que sabem, des de Freud, que aquesta imatge no existeix, que nomes es la projeccio de la seva imaginacio. També sabem que aquesta imatge es la causa de tots els problemes del mon, guerres incloses., i quan una persona diu que l´han insultada es perque han ferit aquesta imatge. Que li han engronsat la barca, vaja. Li podría dir algo tan simple com "no tenguis cap imatge de tu mateix i es impossible que te fereixin"., però balmany no coneix el secret per fer-ho...(a partir d´aqui, si vols que segueixi enviam el nº de visa primer, que som ca vell i per a mi que ets d´aquests que en acabar no te volen pagar). La cosa sol anar així : "Pero m´has dit coses horribles, se suposa que nomes m´has de dir coses agradables..." Llavors lis expliques que no hi ets per dir les coses que volen sentir, si no per dir la veritat, si es volen curar. Que si son coixos de les dues cames i van en crosses, ja es poden oblidar, per molt convençuts que n´estiguin, de guanyar la marato de Nova York. Aqui s´aixequen i diguent que ets molt mal psicoleg, fugen sense pagar. Un ja les pot ensumar a distancia.

Valoració:3menosmas
Per Serbantes, fa 11 mesos

Home, balmany, si " te metieras en las personas..." no series un miserable ni un canalla, series un necrofil. A veure si aprens a escriure en foraster, si no vols crear penosos malintesos.

Valoració:4menosmas
Per Trina, fa 11 mesos

@malpany el evolusionao: pi,pi,pi...pi,pi,pi...pi,pi,pi...no tienes saldo sufisiente, matao...pi,pi,pi...pi,pi,pi...

Valoració:4menosmas
Per balmany, fa 11 mesos

A Trina:

No soy tan miserable ni canalla para meterme en las personas que ya no están con nosotros. Yo también tengo mucha familia fallecida. Si no fueras tan tonto como demuestras, entenderías las cosas. Como no puede ser de otra manera, me estoy refiriendo a las personas vivas; a los difuntos hay que dejarlos y respetarlos. Te contesté de esta manera, porque al intentar saber como se pronunciaba el nombre de la caja de Pollensa, me llamabas: "el Espíritu Santo, padre paternalista haciendo sermones, infant mamón, haciendo de colom"

Supongo que no vas a creer que puedes insultarme y que yo permanezca callado. Y ahora para terminar: "miserable, puta pirat, malpany". Respeta y serás respetado. En caso contrario, ni hablar. Punto final, que demuestra la clase de pajarraco que eres.

Valoració:-6menosmas
Per Trina, fa 11 mesos

@balmany: la meva familia, pares i germans, son morts, puta pirat misserable.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris