algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
23°

Parlem Telecom duplica la seva facturació respecte a l'any passat, tot i la crisi del coronavirus

L'empresa Parlem Telecom ha facturat 8,1 milions d'euros durant el primer semestre d'enguany tot i la crisi del coronavirus, xifra que suposa quasi el doble que el mateix període de l'any passat.

Segons ha explicat la companyia en un comunicat, es tracta d'unes xifres «particularment significatives» ja que els primers sis mesos de l'any, marcats per l'estat d'alarma, es varen prohibir les portabilitats mòbils i durant els tres mesos les portabilitats de fibra òptica.

Per a l'empresa, presidida per Ernest Pérez Mas, els resultats mostren que ha aconseguit superar la crisi generada per la pandèmia i consoliden l'expansió econòmica de la companyia. De fet, Parlem manté les perspectives de creixement i espera tancar l'any amb 17,5 milions de facturació, un 70% més que el 2019.

La companyia, que celebra enguany el seu sisè aniversari, ha valorat positivament aquest creixement en un entorn competitiu de caiguda general de preus i del marge de beneficis.

Cal recordar que durant el mes de març, el Financial Times va situar Parlem Telecom en la posició 200 del rànquing de les 1.000 empreses que més creixen d'Europa.

Parlem Telecom va adquirir el 2019 la companyia Lemon Telecom per a reforçar l'oferta en el sector empresarial i sumar uns 200 clients en l'àmbit de mitjanes empreses i ajuntaments de Catalunya i les Balears.

En el darrer any, del juny del 2019 al juny del 2020, la companyia també ha incrementat la base instal·lada de clients amb més d'un 40%.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris