algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
25°

La Federació de Mercats Permanents de Mallorca s'adhereix a la patronal Pimeco

La Federació de Mercats Permanents de Mallorca s'ha adherit aquest dijous a la Patronal del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (Pimeco) i ha reclamat als ajuntaments mesures efectives per a millorar l'accessibilitat a les ciutats per a garantir la seva supervivència.

Aquesta federació està integrada pels mercats de l'Olivar, Pere Garau, Santa Catalina, Llevant i el mercat cobert d'Inca. Segons la presidenta de la Federació de Mercats Permanents, Aina Moyà, «els petits han d'estar units ara més que mai per a cercar eines que ajudin a sobreviure al petit comerç».

«Els mercats donen vida a les ciutats, són vitals per a mantenir la idiosincràsia dels barris i són els principals defensors del producte local», ha indicat per la seva part el president de Pimeco, Toni Fuster.

Els presidents dels cinc principals mercats permanents de Mallorca han defensat els mercats tradicionals «enfront de les modes actuals que els volen convertir en grans centres gastronòmics». «Som els principals distribuïdors del producte km 0 i volem continuar garantint la supervivència del producte de Mallorca», han afirmat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris