algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
23°

[VÍDEO] Joves per les Illes llança #JuntsEnSortirem, una campanya per a «salvar l'economia de les Balears»

Joves per les Illes ha iniciat una campanya per a «intentar salvar el sector principal de l’economia de les Illes Balears del cop dur que ha suposat la Covid-19 amb un conjunt de mesures i propostes que aniran desvelant i desenvolupant durant tot el mes de maig».

L’associació de joves propera a El Pi insta la societat de les Balears a que, «junta i unida, un cop superada la crisi sanitària, faci el mateix amb el greu impacte econòmic que deixarà la Covid-19 a les Illes». D’aquesta manera, ha titulat la campanya #JuntsEnSortirem «apel·lant a l’esperit d’unió que ens ha caracteritzat els darrers mesos».

Així, la seva primera mesura és instar els ciutadans de Balears a «visitar i descobrir les diferents illes del nostre arxipèlag, unes destnacions envejades arreu de tot el món, i alhora, compartir les seves experiències amb el hashtag esmentat». Per a Joves per les Illes, gaudir de viatges interilles implica «repercussions positives com són dinar a restaurants propis, apostar pel producte local i visitar llocs d’oci inclosos tots ells en l’oferta complementària que tant enriqueix les nostres illes».

Aquestes receptes han de ser complementades amb altres accions, segons Joves per les Illes, que aniran desvelant les properes setmanes. Així, afirmen que amb aquest paquet de mesures s’aconseguirà reactivar el consum intern i ajudarà a la cohesió entre illencs.
Al mateix temps, han remarcat que «si les Balears han de cuidar el turisme, el turisme també ha de cuidar a les Balears». Per això, la campanya #JuntsEnSortirem també vol conscienciar la ciutadania de la «necessitat de causar el menor impacte mediambiental possible assolint l’objectu desitjat de sostenibilitat». Finalment, reafirmen que «tot i que ara lo prioritari sigui salvar el turisme, la diversificació econòmica de l’arxipèlag és vital per evitar que es repeteixin situacions tan vulnerables com l’actual».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris