cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
26°

Alemanya ja diferencia entre les Balears i Espanya i considera les Illes una destinació més segura

Segons ha afirmat el comissionat de Turisme del Govern alemany, Boris Bareiss, «no hem de descartar Mallorca» com a destinació per passar les vacances d'estiu d'enguany.

Bareiss ha declarat al diari Tagesspiegel que «aquest estiu no tendrem viatges a destinacions llunyanes, la qual cosa no vol dir que no es pugui viatjar dins d'Alemanya o a països veïns en els quals les xifres de contagi també s'estiguin alentint», però també ha afegit que «no descartaria altres regions a Europa com les Balears o les illes gregues».
El màxim responsable de Turisme a Alemanya també ha explicat que «si es manté la baixada de nous contagis i l'atenció mèdica funciona, també es podria permetre unes vacances d'estiu allà».

Dia 13 de març, la Comissió Europea establirà les normes i protocols que assegurin les condicions sanitàries per a reprendre les operacions aèries i la tornada a l'activitat de les aerolínies del bloc europeu, paralitzada a causa de la pandèmia de covid-19. Balears és una destinació considerada segura pel govern alemany, que està reavaluant la seva consideració prèvia sobre els viatges a l'estranger.

Venda de passatges

D'altra banda, segons declaracions recollides pel periòdic digital d'informació turística, Hosteltur, Manuel Morales, es plantegen iniciar vendes de paquets turístics a països poc afectats per la pandèmia, com Grècia, Portugal, Turquia, Egipte, Xipre i Marroc.

Espanya no entra en els seus plans a causa de la imatge de país molt afectat. No obstant això, les pressions del propi Morales i el canvi de discurs del comissionat de Turisme del Govern alemany, Boris Bareis, que s'ha alineat en la defensa de Balears i Mallorca com una destinació segura, han convençut al turoperador d'incloure Mallorca com a única destinació de l'Estat espanyol.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa dervers d'un any

I es mallorquins que mos hem quedat confinats fora de Mallorca també voldríem haver tornat a ca nostra, i mos hem hagut de fotre. Lufthansa vol volar a Mallorca des de l'1 de juny, i jo no puc tornar a ca meva. Quins coions!

Valoració:3menosmas
Per Silvia Pires, fa dervers d'un any

Es mallorquins / menorquins i espanyols en general que no som pocs a alemanya, també mus agradaría poder viatjar a ca nostra i veure una dies a sa nostra familia....

Valoració:5menosmas
Per ARRUIX!, fa dervers d'un any

Pel tipus d'alemanys que venen aqui de vacances, gatots, cridaners, neonazis que cerquen baralla a totes hores, o gentussa d'espardenya que tracten a la gent d'aqui com els blancs tractaven als negres als estats del Sud de USA, que se quedin a ca seva.
Son cabrum que atreu a un altre tipus de cabrum que ve a guanyar doblers i no fan cap falta

Valoració:4menosmas
Per Però el tenc al cap i l´orajarés a tort i a dret!, fa dervers d'un any

I ara què volen fer? El que va fer Madrid, podrits de coronavirus precipitant-se cap a la costa?
Llavors Múrxcia es contagià…
I a més, hem de dir que són més solidaris que els catalans, que volien confinament, no?
No em surt per la boca el qualificatiu que es mereixen.

Valoració:10menosmas
Per ergo, fa dervers d'un any

¿Son ells segurs?

Valoració:8menosmas
Per Toni F, fa dervers d'un any

Quina barra! Ara resultarà que ells no són un perill potencial per a nosaltres, com si Alemanya s'hagués salvat de la pandèmia i no puguin, per tant, transmetre el virus com tots els altres. Qui ens protegirà a nosaltres d'ells o és que nosaltres no comptem? No hauríem d'oblidar que el virus ens el van portar de fora i, a més, el primer portador, encara que resident a Mallorca, era estranger. Em sembla bé que la indústria turística miri pels seus interessos, però no a costa de la nostra salut. Els vols turístics a Mallorca no haurien de permetre's fins que la taxa d'infecció global de la UE sigui 0. La senyora Armengol, que varia d'opinió tant com el seu "cap" el Sr. Sánchez, hauria de defensar més als ciutadans que al lobby hoteler. A veure si passarem l'arada davant el bou i no ens haurà servit de res tant de sacrifici i dolor

Valoració:18menosmas
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any

Som sa seua (d'alemanys, britànics i espanyols) petita gran puta i hem d'estar perpètuament prostituïts

Valoració:20menosmas
Per Mateuet, fa dervers d'un any

Millor si no tornen en la seva vida.

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris