nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Cladera: «Redefinim el pla estratègic 2020-2023 i el convertim en un pla de reactivació turística per a ser líders en destinació segura»

Un total de 370 persones han participat a la segona convocatòria, aquesta vegada en línia, de NexMallorca, un fòrum de debat que sorgeix per a generar espais de participació oberts a tot el sector. De fet, els participants són representants hotelers, touroperadors, regidors de municipis, agències de viatges i altres empreses turístiques. Amb aquest encontre s’han pogut recaptar opinions i aportacions al Pla de promoció turística de Mallorca que, cal recordar, està sent revisat i reformulat per atendre la conjuntura actual i els canvis que la pandèmia suposarà en el desenvolupament de la indústria turística.

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha estat l’encarregada d’obrir la jornada en línia que ha comptat amb la presència del conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra i la directora general de Turisme del Govern, Rosana Morillo. Ha presentat l’estat actual del Pla el director del projecte de Pla estratègic, Antoni Viadern.

«Redefinim el nostre pla estratègic 2020-2023 i el convertim en un pla de reactivació del sector turístic que tengui la seguretat com element clau. No oblidam la qualitat, ni la sostenibilitat, però hem de treballar per ser líders com a destinació segura», ha assegurat la presidenta Cladera en la seva intervenció en relació al pla estratègic de turisme, inclòs en el pla de reactivació econòmica i social que està elaborant el Consell de Mallorca.

«Som conscients que és una situació molt complexa que requereix un gran esforç d’adaptació i que hi ha incerteses, però ara estam més aprop que fa una setmana en allò que dèiem de no donar per perduda la temporada. És hora de treballar plegats per arrencar de forma gradual, prudent i segura», ha dit la presidenta. «Hi haurà un abans i un després en la forma de viatjar i fer turisme, però no renunciam ni a nous mercats ni a nous productes. Necessitarem activar-nos com a destinació intel·ligent i ens adaptarem plegats a les noves exigències que requerirà la nova realitat», ha apuntat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris