cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 26°
23°

La CGT carrega contra el Govern per la inacció política en la defensa de les Kellys

Imatge d'una manifestació de les Kellys d'Eivissa i Formentera.

dBalears/Arxiu

La Confederació General del Treball (CGT) d'Eivissa i Formentera ha volgut expressar el seu malestar «davant la passivitat de la Conselleria de Treball i del senyor Iago Negueruela» en el cas de les Kellys.

«Mesos després de la vaga de les Kellys d'Eivissa i Formentera que va tenir lloc els passats 24 i 25 d'agost, el senyor Iago Negueruela es posa al costat de la federació empresarial hotelera guardant silenci i una gran falta de respecte cap a les més de dues mil Kellys que van secundar la vaga. Ni una trucada de telèfon, ni una reunió amb les Kellys ni amb aquest sindicat», ha assegurat la CGT.

«El senyor Iago Negueruela defensa els interessos de la patronal i del seu sindicat, boicotejant les reivindicacions sindicals de les cambreres de pis d'Eivissa i Formentera i d'aquest sindicat, que malgrat ser petit compta amb més de nou mil afiliats a les Illes Balears. Exigim a la conselleria de treball que s'assegui ja amb les treballadores que l'agost passat van fer vaga», ha sentenciat el sindicat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jbm, fa 7 mesos

MANIFEST PER LA JUSTÍCIA I LA VERITAT Contra l'abús i la mentida Srs. del Govern Balear i del Govern Espanyol (i altres d'arreu del món) Esclavistes i mentiders Minvant els drets dels treballadors heu aconseguit allò que volieu: dèieu que era per facilitar contractacions, però era per reduir molts de treballadors a condicions de semi-esclavatge. I ara, que ja ho heu aconseguit, continuau mentint, perque no en teniu a bastament, ni en tenen a bastament els grans financers internacionals qui vos donen ses ordres d'allò que heu de fer i /o desfer: deis que la cosa millora i és que es veu que per als vostres "amics"/amos sí que millora, que ja són molt més rics del que no eren abans de la crisi estafa que, junts, heu fabricat. Però sabeu beníssim que mentiu per enganar el poble, sabeu beníssim que molts de treballadors són contractats a mitja jornada i obligats a fer-la sencera, sense cobrar la diferència; sabeu que tot i augmentar el nombre de persones contractades ha minvat la quantitat d'hores contractades, disminuint així les entrades de doblers a les caixes de la Seguretat social i dels fons de les pensions públiques; i és que això era una altra de les coses que volíeu aconseguir: minvar les pensions públiques per fomentar les pensions privades que controlen aquells qui vos "governen". Sabeu bé que és mentida que no quedi més remei. Sabeu que bastaria un sistema d'inspeccions per evitar els abusos als treballadors en condicions semi-esclaves, per reduir el frau fiscal, per limitar el treball submergit, i que aixì sobrarien doblers per mantenir les pensions públiques d'ara i del futur i per millorr els serveis públics en general. Però és que, a més d'això, legislau, disposau, decretau i reglamentau per afavorir els multimilionaris i en contra del bé comú de la gent. Per això, la Plataforma d'Associacions de Pensionistes i Jubilats de Mallorca, feim aquest acte i aquest manifest, per dir-vos públicament i a la cara Esclavistes i mentiders Enganar la gent amb veritats a mitges és mentir, i arribar al govern mentint no és democràcia. La gent qui estam en contra dels poders malignes que afavoriu plantam cara. No callarem perque hagueu fet una llei "mordassa" per castigar els dissidents: si l'heu d'aplicar, aplicau-la, si heu de dur-nos a la barra, duis-nos-hi, que estam disposats a debatre on-se-vulla i amb qui-es-vulla, per defensar el nostre clam: Deixau ja de tolerar els abusos contra els treballadors obligats a treballar en condicions de semi-esclavatge. i el frau al sistema públic de pensions que els esmentats abusos comporten. Plataforma d'associacions de Pesnionistes i jubilats de Mallorca *era el 20 de setembre de 2014*

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris