algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín:

El Govern defensa el seu ‘turisme sostenible’ a Londres

Jaume Alzamora durant la trobada amb periodistes especialitzats a Londres.

CAIB

En el marc d’una taula rodona amb participants de premsa especialitzada i d’associacions de turisme, el Govern ha explicat aquest divendres «la seva aposta per un turisme sostenible» a la capital d’Anglaterra.

Tal com ha explicat CAIB, el director de l’Agència d’Estratègia de Turisme, Jaume Alzamora, ha donat la benvinguda a una quarantena de periodistes i experts del la indústria turística del Regne Unit convidats a l’acte.

A part de les diferents lleis aprovades pel Parlament de les Illes Balears, com ara la llei de residus o la llei de canvi climàtic, des de l’AETIB ha volgut destacar «els diferents projectes finançats amb l’impost de turisme sostenible, per tal de complir l’obligació d’informar sobre les actuacions, així com ho marca la llei i els plans anuals de Fons per l’impuls de Turisme Sostenible».

A continuació de la presentació de l’estratègia del Govern i la explicació de les diferents mesures, els assistents de la taula redona han donat a conèixer exemples de bones pràctiques o altres estratègies de turisme sostenible. Clare Jenkinson, gerent de sostenibilitat de l’associació britànica de touroperadors ABTA, Pippa Jacks; editor de grups a l’editorial especialitzat en turisme TTG i Tim Fairhurst; director de política de l'Associació Europea de Turisme (ETOA) han estat els convidats per compartir els seus coneixements sobre iniciatives de turisme sostenible a Portugal i Slowenia, així com enfocament per regular els fluxos de turisme a Venecia o Bruges.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris