cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 29°
28°

El Govern facilita la contractació de més de cent persones amb discapacitats

Un total de 105 persones amb discapacitat s'han beneficiat de la convocatòria d'ajuts de la Conselleria.

E.P./dBalears/Arxiu

Un total de 105 persones amb discapacitat s'han beneficiat de la convocatòria d'ajuts de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria dirigits al foment de l'ocupació de les persones amb discapacitat, en empreses del mercat ordinari de treball el 2017. Aquest, tal com ha explicat aquest dissabte el Govern, ajust han estat gestionades per la Direcció General de Treball, Economia Social i Salut Laboral amb un pressupost de 346.760 euros.

Aquesta convocatòria enguany compta amb una partida de 400.000 euros i el termini de presentació de sol·licituds es troba obert fins al 5 d'octubre, d'acord amb la publicació al BOIB del 3 de març.

Poden ser beneficiàries d'aquests ajuts les empreses que contractin per temps indefinit persones amb discapacitat o que transformin en indefinits els contractes temporals de foment de l'ocupació per a persones amb discapacitat, així com les cooperatives de treball associat que incorporin persones amb discapacitat com a socis.

La convocatòria preveu que les empreses que contractants i les cooperatives, tindran dret a una subvenció de 3.907 euros per cada contracte de treball signat. Cal destacar que quan el contracte per temps indefinit es concerti a temps parcial, la subvenció indicada s'ha de reduir proporcionalment a la jornada pactada.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris