algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
16°

Turisme, creixement econòmic i recursos propis centraran l’Smart Island World Congress

143715

La segona edició de l'Smart Island World Congress, que es durà a terme els dies 23 i 24 d'abril a Calvià, abordarà el turisme, el creixement econòmics i els recursos propis. Segons ha explicat des del Consell aquest dimarts, la Comissió Assessora Smart Mallorca s'ha reunit amb la intenció de seguir marcant els principals temes i ponents que participaran en la segona edició.

Durant la reunió, una representant de Fira de Barcelona ha explicat les línies bàsiques en què s'està treballant de cara a la celebració del congrés. Els principals temes que es tractaran són 'Illes que lideren la indústria del turisme', 'Illes pel futur' i 'Fer el millor per als nostres recursos'.

A partir d'ara, les entitats que formen la comissió poden fer arribar les seves propostes sobre com volen que es desenvolupin les temàtiques. A més, també poden proposar ponents locals que creguin que la seva experiència pugui enriquir el debat. Abans de la comissió, la consellera insular de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, ha mantengut una trobada amb representants del teixit empresarial de Mallorca per animar-los a participar en el congrés.

També se'ls ha informat que s'organitzarà una jornada informativa, juntament amb la Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears (CAEB), per donar a conèixer el projecte Smart Mallorca, que suposaran gairebé nou milions d'euros per modernitzar l'illa

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris