nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

Armengol presideix aquest dilluns la Mesa de Diàleg Social en la qual es presenta el Pla d'Indústria 2018-2025

Francina Armengol en Consolat de Mar.

21-01-2018CAIB/Arxiu

La presidenta del Govern, Francina Armengol, presidirà aquest dilluns la reunió de la Mesa de Diàleg Social en la qual es presentarà el Pla d'Indústria de les Balears 2018-2025.

La trobada tendrà lloc en el Consolat de Mar a les 11.30 hores i comptarà amb la presència de la vicepresidenta i consellera d'Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets; el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela; la consellera de Presidència, Pilar Costa; el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons; i la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera.

Cal recordar que el Pla d'Indústria de les Balears té com a principals línies d'actuació polítiques d'internacionalització, de promoció de la innovació i tecnologia industrial i de formació en capital humà, segons ha explicat el conseller Negueruela.

En aquesta línia, el Pla té com a objectiu impulsar el desenvolupament industrial i reforçar el seu pes en l'economia de les Illes. A més, en aquest document s'han inclòs vies que faciliten el finançament específic per al desenvolupament industrial, ja que la indústria balear ha perdut pes específic en els últims anys.

Finalment, la Mesa de Diàleg Social estarà integrada per representants dels consells insulars i dels agents socials i econòmics CCOO, UGT CAEB i Pimeb, i també per membres de la Universitat de les Illes Balears (UIB), la Federació d'Entitats Locals de Balears (Felib), la Unió de Corporatives de Treball Associat de Balears (Uctaib), la Cambra de comerç, el Col·legi d'Economistes, el Cercle d'Economia i Caixa Colonya.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris