muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

El turisme rural a les Balears aconsegueix el 79 % d'ocupació a l'agost

El turisme rural a Balears aconseguirà el 79 per cent d'ocupació a l'agost.

Arxiu

El turisme rural a les Balears aconseguirà el 79 per cent d'ocupació a l'agost, la qual cosa fa que sigui una de les comunitats autònomes més demandades, segons les dades recollides per Toprural.

La previsió de l'ocupació dels allotjaments rurals de lloguer íntegre per al mes d'agost se situa en el 56 per cent, la qual cosa representa un increment de 4 punts percentuals d'ocupació respecte al mateix mes de 2016.

Així ho ha indicat el director de comunicació de HomeAway, Joseba Cortázar, que ha destacat que «el turisme rural segueix en alça» en el proper mes d'agost, en totes les comunitats autònomes, excepte els lleugers descensos d'Extremadura i Madrid.

Ocupació

Cantàbria, Astúries i País Basc, són les que «ocupen les tres primeres posicions», segons ha assenyalat Cortázar. Per contra, les destinacions a la cua quant al percentatge previst d'ocupació s'agrupen al centre peninsular.

D'aquesta manera, les tres comunitats autònomes menys demandades són Castella-la Manxa, amb una ocupació del 33 per cent, Madrid amb un 35 per cent i La Rioja amb un 40 per cent, que «no aconsegueixen incrementar l'ocupació» d'un any a un altre. Aquestes dades estan en línia amb les dades de 2016 i 2015, on l'ocupació en el mes d'agost era més alta a la zona nord del país i les Balears; mentre que els registres més baixos es concentraven a l'interior de la Península.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris