algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

EU sol·licita una entrevista amb el conseller de Treball per tractar del conflicte amb la concessionària de la neteja de Son Llàtzer

Martínez amb l'escrit presentat davant Treball.

EUIB

El coordinador d’EUIB, Juanjo Martínez, ha sol·licitat una entrevista amb el conseller de Treball, Iago Negueruela, per a tractar de la «conflictivitat laboral» a l’empresa Kle, concessionària de servei de neteja de l’Hospital Sont Llàtzer. Aquesta sol·licitud és conseqüència de la petició d’un grup de treballadores d’aquest hospital.

L’empresa Kle és la concessionària del servei de neteja de diverses instal·lacions públiques molt importants, entre les quals hi ha altres centres assistencials i els aeroports. «En tots els casos hi ha conflictivitat degut als retards continuats del pagament dels salaris dels treballadors. Aquesta situació ha portat a un calendari de mobilitzacions i a la convocatòria de jornades de vaga, per part d’un sindicat», ha explicat el partit.

EU entén que« si no se solucionen els problemes, la conflictivitat anirà en augment i no es veuran afectats només els treballadors que pateixen la irresponsabilitat de l’empresa, sinó que també afectarà serveis essencials».

Davant aquesta situació, EU ve demanant la reacció de les entitats públiques que tenen concertat el servei de neteja amb aquesta empresa, arribant «a la rescissió de contracte si fos necessari», i també de la conselleria de Treball.

Mesures efectives

El coordinador d’EUIB, ha declarat que pensen reclamar «mesures efectives» a la Conselleria de Treball, que ja no poden passar únicament pels bons oficis, sinó que «han d’incloure sancions, ja que l’empresa ha demostrat que no respecte ni tan sols els compromisos formals de pagar puntualment que varen adquirir davant el Tamib».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris