cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Ses Fontanelles, una mica més a prop d'evitar la construcció del centre comercial

L'Audiència Nacional espanyola ha desestimat el recurs de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) contra la denegació de l'autorització per a la construcció d'un centre comercial en Ses Fontanelles, segons que han informat aquest dimarts la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria i la Federació d'Empresaris de Comerç de Balears.

Segons ha indicat el Govern, l'Audiència desestima el recurs contenciós-administratiu interposat per l'Advocacia de l'Estat, en representació de la CNMC, contra la resolució en data 24 d'abril de 2015, dictada per la Direcció general de Comerç, la qual va denegar l'autorització de gran establiment comercial per a la implantació d'un centre comercial en Ses Fontanelles.

Des de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria han valorat la resolució «ja que demostra que els serveis jurídics de la Conselleria han actuat correctament en tot el procés, i s'han ajustat a la normativa vigent».

Així mateix, i respectant les decisions judicials, la Conselleria ha reiterat que «en tot moment s'ha manifestat partidària d'evitar més projectes que provoquin externalitats negatives en termes de mobilitat, energia o consum de territori».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maria, fa mes de 4 anys

Una gran notícia. Ara, caldria fer alguna cosa perquè no s'hi construi res, com per exemple que l' 'Ajuntament i el Consell adquirissin el terreny o fer una subscripció popular per comprar-lo que fos de tots dels ciutadans que hi han col.laborat . I a aquestbel terreny, tractar de recuperar la zona humida i si ja és irrecuperable, almenys convertr-lo en una zona verda: Un bosc o un jardí de plantes endèmiques, per exemple.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris