algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
14°

Colonya presenta la memòria de 2015 de l'Estalvi Ètic

Colonya Caixa Pollença va concedir un total de 116 subvencions a entitats de les Illes en 2015, per un import total de 227.929 euros, prioritzant les actuacions de caràcter social i assistencial (63,4 per cent). Les donacions dels clients van ser de 213.122 euros.

Aquest dilluns matí ha tingut lloc la presentació de la Memòria d'Estalvi Ètic de Colonya Caixa Pollença de 2015, un acte al qual ha assistit el president de l'entitat, Josep A. Cifre Rodríguez, que ha donat compte de l'activitat financera i social de l'Estalvi ètic de Colonya en l'exercici passat i de les mesures i perspectives de futur.

Segons ha explicat el president de l'entitat, l'Estalvi Ètic de Colonya sempre ha procurat mantenir una actitud oberta al món per tal d'entendre quines eren les inquietuds i les necessitats de les persones i què es podia millorar per ajudar a satisfer-les. És per aquest motiu, principalment, que l'Estalvi Ètic es vol renovar, per escoltar noves veus que aportin noves visions.

A més a més, ha assegurat que és un model financer basat en la transparència, l'ètica i la solidaritat, s'està convertint en un referent ètic dins el sistema financer i en la societat de les Illes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris