muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Les Balears gaudeixen de les pensions contributives més altes

Senior woman counting money

Alexander Raths

Les Balears són la comunitat autònoma amb les prestacions contributives més altes, amb 922,4 euros al mes de mitjana, fet que la situa per damunt de la mitjana estatal (807,5 euros), segons dades difoses aquest dimarts pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Segons les últimes dades disponibles, per darrere de les illes es troben Navarra, amb 897,5 euros, i el País Basc, amb 881,1 euros.

Per contra, a l'altra banda de la taula se situen les Canàries, on la prestació mitjana segueix sent la tercera més baixa d'Espanya, amb 757 euros mensuals.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Això, fa mes de 5 anys

@Idoncs: Si és aquest el cas,es perquè el trevallador es una mica,, digem "descuidat" perquè no costa gens anar a la SS i comprovar si li cotitzen correctament.En tot cas esteu de sort que a Balears tingueu els empresaris tan honrats.

Valoració:0menosmas
Per Eimeric, fa mes de 5 anys

M'agradaria saber com s'han fet els comptes i en quines dades estadístiques es fonamenta la conclusió.

Valoració:3menosmas
Per I doncs, fa mes de 5 anys

@Això: O perquè els patrons, assignen als treballadors en les liquidacions a la Seguretat Social, una base inferior a la que els correspondria pels seus guanys reals, estalviant-se així uns doblers en la quota patronal i també el treballador de la quota obrera. Però aquesta maniobra a l´hora de cobrar les pensions se torna en contra del treballadors i llavors a no té remei.

Valoració:3menosmas
Per això, fa mes de 5 anys

@Idoncs: Tot-hom cotitza segons el que cobra.Si a Balears s´ha cotitzat més,és perquè es cobra més.Ni més ni menys.

Valoració:-3menosmas
Per I doncs, fa mes de 5 anys

Ara que ho diu, jo també m´en record.

Valoració:2menosmas
Per Perplex, fa mes de 5 anys

Si no record malament donaren la notícia contrària

Valoració:5menosmas
Per I doncs, fa mes de 5 anys

Perquè a les Balears la gent cotitza i paga més doblers, a la Seguretat Social que a altres indrets. No digueu molt forta aquesta notícia, o encara els nostres jubilats veuran com els treuen tres-cents o quatre-cents euros de la seva pensió, per compensar als de la península que han pagat menys i que per tant, també cobren menys.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris