nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 20°
17°

El comerç tèxtil de Mallorca manté el bon ritme de vendes

El comerç tèxtil de Mallorca manté la seva millora.

06-06-2015Arxiu

El comerç tèxtil de Mallorca manté la millora. Així ho ha posat en relleu Pimeco, que ha assegurat que tant el volum de vendes com l’afluència de clients ha mantingut el bon ritme. De fet, els comerciant valoren el mes de maig com el millor dels darrers anys.  

La patronal, en aquest sentit, ha assegurat que la recuperació del comerç de moda es consolida, si bé ha matisat que els resultats del sector continuen per davall del que s'esperava aquesta temporada turística.

Pel que fa al volum de negoci, el 56% dels comerciants han venut més que durant el mateix mes de 2014, mentre que un 28% ha mantingut la facturació. Només un 16% dels comerciants ha venut més poc durant el mes de maig passat. Així, comparades amb el mes d’abril, el 48% del sector ha millorat les vendes, el 32% n'ha mantingut el volum i només un 20% ha vist reduït el volum de negoci.

Palma, pitjor comportament

Segons la dades oferides per la patronal, Palma revela un pitjor comportament. Les vendes només han augmentat per a un 46% dels comerços mentre que un 24% han venut més poc. A la resta de l’Illa, les vendes han augmentat en el 50% dels comerços i han baixat en el 16%.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris