cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
24°

Les vendes del petit comerç no aconsegueixen remuntar el vol

Els negocis de les Illes vengueren el passat octubre un 7,6 per cent menys que fa un any. L'ocupació també caigué, fins un 2,3%

Les vendes del comerç al detall continuaren el seu particular calvari durant el passat mes d'octubre, i experimentaren un retrocés del 7,6% a Balears, en relació al mateix mes de 2011, el que suposa un descens una mica inferior que la mitjana estatal (-8,4%), segons informa l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

A més, les dades estadístiques mostren que en relació al mes de setembre hi hagué una contracció del negoci del petit comerç del 3,5%.

L'ocupació al sector pateix aquestes males xifres, i seguí disminuint a les Illes un 1,1% el desé mes de l'any. En termes interanuals la reducció és més gran, fins un 2,3%.

Amb el descens interanual d'octubre, el comerç minorista espanyol acumula ja 28 mesos consecutius de caiguda en les seves vendes. Així mateix, durant els deu primers mesos de 2012, el sector ha reduït un 6,3% les vendes en comparació al mateix període de 2011.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris