algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

El CRE tanca i deixarà d'emetre els seus informes de conjuntura econòmica i social

549

L'ens que dirigia Antoni Riera realitzava una tasca d'observatori econòmic i social des de 2001.

Joan Riera

El Consell Rector del Centre d'Investigació Econòmica (CRE), format per representants de la UIB i de Sa Nostra ha aprovat, a instàncies de l'entitat financera, la rescissió del conveni de col·laboració que possibilitava l'elaboració dels Informes de Conjuntura i de l'Informe Econòmic i Social de les Illes Balears.

En un comunicat, Sa Nostra ha informat que les «dificultats» per a aconseguir els recursos adequats i mantenir el nivell de qualitat en la investigació «no permeten en aquests moments el sosteniment de les línies d'investigació sobre l'evolució econòmica de l'arxipèlag».

D'altra banda, ha explicat que la rescissió del conveni, encara que «no afecta la continuïtat de l'Institut d'Investigació de la UIB, suposa la «desvinculació del CRE de l'elaboració de les publicacions, editades periòdicament per Sa Nostra: Conjuntura i Informe econòmic i social de les Illes Balears».

El Consell Rector ha agraït públicament la tasca realitzada per l'equip d'investigació econòmica per la seva «dedicació i acurat treball», amb un esment especial al seu director, Antoni Riera, per la seva «professionalitat i per l'aposta innovadora i de rigor que ha duit a terme».

El conveni de col·laboració, subscrit al desembre de 2001, ha permès al centre elaborar els butlletins de Conjuntura i l'Informe Econòmic i Social de les Illes Balears, així com participar en la direcció i confecció del Llibre blanc del turisme de les Illes Balears, entre altres monografies.

A partir d'ara, la UIB mantindrà la gestió de les bases de dades generades i les altres línies d'investigació obertes pel CRE en l'àmbit del turisme i el medi ambient.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Do not visit Majorca, fa mes de 8 anys

Donar noms de les darreres juntes directives
de Sa Nostra.
No coneix cap responsable.

Valoració:-1menosmas
Per Llonguet, fa mes de 8 anys

Sa Nostra, un enllaç aclaridor...

http://unioobrerabalear.blogspot.com.es/2012/09/descapitalitzacio.html

Valoració:1menosmas
Per Llonguet, fa mes de 8 anys

Molt trist això de "Sa Nostra". Malvenen els quadres i les finques, tenen el Centre de Cultura paralitzat i n'han tret gent (ja els ha anat bé acollir el Museu de Mallorca), i ara tanquen es grifó del CRE. I tot per culpa de la gestió nefasta en temps de bimbolla immobiliària, donant crèdits a tot cristo, avalant la compra de terrenys rústics per part de grans constructors com si fossin primera línia de mar... Voleu "Banco Malo"? El tenim a ca nostra!

Valoració:3menosmas
Per Alexandre, fa mes de 8 anys

Tenim la societat inculta i poc crítica que ens mereixem. El CRE només ha durat 10 anys.

Valoració:2menosmas
Per Jose, fa mes de 8 anys

Esta clar, amb aquets goverm, qui es mou no furt a la foto.

Valoració:5menosmas
Per Jaume, fa mes de 8 anys

Està molt clar. L'enfrontament de Riera amb el Vicepresident Aguiló a compte de les previsions de creixement (decreixement més ben dit) i l'afirmació de Riera que el Govern duia a terme politiques equivocades li estan passant factura. Aquest pais funciona així, que el CES fa informes desfavorables, el tancam, que el CEIB també el reduim, que el CRE també, el tancam...
Aquests són els Governants que tenim

Valoració:25menosmas
Per Roser, fa mes de 8 anys

Quin doi. Els consellers i ministres d'Economia tampoc no avisaren i no per això hem de demanar que no n'hi torni a haver cap...

Valoració:4menosmas
Per BEN PENSAT, fa mes de 8 anys

Si el prof. Riera i el CRE no varen avisar amb temps de la tempesta que ens venia sobre pens que l'observatori no era fiable i per tant resta justificat que els hagin tancat l'aixeta. Un pais com aquest on som capdavanters en tenis, en natació, en motorisme...no val que ens adonem de la crisi pels diaris

Valoració:-16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris