muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Báñez creu que l'acord amb els agents socials per reformar el mercat laboral és possible

La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, s'ha mostrat aquest divendres convençuda que el Govern arribarà a un acord amb els agents socials per reformar el mercat laboral perquè tots ells tenen "voluntat" de buscar les millors solucions.

De moment, Báñez ha assegurat que "no es cansarà" de dialogar amb ells "fins a l'extenuació" per fer possible un acord que impulsi l'ocupació a l'Estat, sobre tot l'ocupació juvenil, encara que ha recordat que si no s'assoleix el consens, el "deure" de l'Executiu és governar.

En declaracions a RNE, Báñez ha insistit que el seu Ministeri serà "el Ministeri de les reformes per a l'ocupació i del diàleg permanent dels agents socials", ja que cinc milions d'aturats esperen "oportunitats i il·lusió" del nou Govern.

"La forma de governar del president Rajoy és des de la moderació i el diàleg i aquest serà el senyal d'identitat d'aquest Ministeri. Entre uns i altres trobarem les millors solucions per sortir com més aviat millor de la crisi (...) Ens deixarem la pell per treure a Espanya de la crisi", ha subratllat.

Báñez ha assenyalat que aquest càrrec és "un honor" per a ella i ha revelat que Rajoy la va telefonar el mateix dimecres al migdia, hores abans que anunciàs la composició del seu Govern, per demanar-li que assumís el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

La ministra sap que li ha tocat una tasca difícil, però ha recordat que els polítics estan per servir al seu país tant en els moments fàcils com en els difícils, potser més en aquests últims.

Tal com va fer ahir en el seu discurs de presa de possessió de la cartera, Fátima Báñez ha destacat que els emprenedors i els autònoms tindran "tot el suport" del nou Govern i ha reiterat que les seves prioritats seran l'estabilitat a l'ocupació, la flexibilitat interna de les empreses i la formació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris