muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
18°

L'economia balear va créixer un 1% en el tercer trimestre

Segons l'informe, el ritme de creixement de l'activitat econòmica entre juliol i setembre no ha estat igual a totes les illes

L'economia de la Comunitat Autònoma de les Balears va créixer un 1% en el tercer trimestre de 2011, per sobre del que ho va fer el conjunt d'Espanya (0,8%) i també del trimestre anterior (0,6%). Així figura en la publicació "El moment econòmic de les Illes Balears" del mes de desembre, que elabora la Direcció General d'Economia i Estadístiques i que ha publicat avui el Govern balear.

Segons l'informe, el ritme de creixement de l'activitat econòmica entre juliol i setembre no ha estat igual a totes les illes, ja que mentre que a Mallorca ha crescut un 0,8% i a Menorca un 0,4%, en les Pitiüses l'apujada del PIB ha estat del 2,8%.

L'índex de producció industrial l'octubre presenta una variació interanual del -1,3%, mentre que en el conjunt estatal ha estat del -4,2%. Els preus industrials s'han incrementat un 7,8% l'octubre i acumulen una pujada de gairebé el 7% en el que va d'any.

Així mateix, els indicadors del turisme del mes d'octubre repeteixen l'evolució positiva dels mesos anteriors i reflecteixen un increment de visitants, els índexs d'ocupació i de la despesa turística.

 

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris