algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Record a Buchens en el lliurament del seu guardó

Fernando Rodríguez i Eduardo Scioscia van rebre ahir els premis que duen el nom de qui fou batle de Palma. La cita, que celebrà ahir l'onzena edició, també suposa un homenatge a la seva figura

128118

Fernando Rodríguez, Paula Mir, Pere A.Serra, Mateu Isern, Eduardo Scioscia i Florencio Arnán.

J.Torres

El record de Paulí Buchens va ser ahir més present que mai durant l'acte de lliurament del guardó que du el seu nom. El Club Nàutic de Palma acollí ahir migdia l'onzena edició del premi Paulí Buchens, que atorguen la Fundació Actilibre i el Grup Serra. Així, Fernando Rodríguez rebé de mans del president-editor del Grup Serra, Pere A. Serra, el premi Paulí Buchens d'enguany, pel seu projecte Plan de marketing turístico de San Justo-Asturias.

Per la seva part, la vídua de Buchens, Paula Mir, fou l'encarregada de lliurar el premi Paulí Buchens-Illes Balears a Eduardo Scioscia, pel projecte titulat Potenciación del atractivo turístico-artístico de la comarca Sierra de Tramuntana de la Isla de Mallorca.

El president de la Fundació Actilibre, Florencio Arnán, lliurà als guardonats un diploma acreditatiu del premi i el batle de Palma, Mateu Isern, els féu entrega de l'escultura d'un foner balear en nom de Cort, insititució de la qual fou batle Buchens entre 1976 i 1978.

Pere A. Serra agraí l'assistència a tots els presents i augurà un llarg futur als guardons, que recorden la figura de Paulí Buchens. A l'acte d'ahir, també hi assistiren el fill de Buchens, Paulí Buchens; el director de la UNED Balears, Miguel Àngel Vázquez; el degà de la Facultat de Turisme de la UIB, Marco Antonio Robledo; el conseller delegat del Grup Serra, Pere Rullán, i altres membres del Grup.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris