algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

Tot a meitat de preu

Les rebaixes començaren ahir a les Illes amb descomptes del 50 per cent. És la primera vegada que s'inicien l'1 de juliol i no dia 7, com en anys anteriors

127734

Molta gent ha acudit al primer matí de rebaixes.

Ferran Aguiló - T. Ayuga.

Els aparadors de les botigues de les Illes s'engalanaren ahir amb els cartells de rebaixes. Per primera vegada les Balears avançaren una setmana les rebaixes d'estiu i comencen així com a la resta de ciutats de l'Estat. Aquesta decisió s'acordà l'any passat en la Mesa de Comerç com a proposta de la llavors consellera de Comerç, Francesca Vives.

Des que començà la crisi ja s'ha convertit en un clàssic que a partir del primer dia ja hi hagi descomptes del 50%, amb l'objectiu d'incentivar les vendes. Si bé els carrers no estaven massificats, els comerciants estaven prou animats i confien registrar un bon volum de vendes aquest cap de setmana. Ahir dematí, la majoria de compradors eren dones d'entre 20 i 30 anys i turistes, aquests darrers eren, com cada dia d'estiu, per les vies comercials de Ciutat.

Valoracions

El president de la patronal del petit i mitjà comerç Pimeco, Bernat Coll, es mostrà optimista. Coll confia que avui dissabte sigui "el dia gran" i realitzar un nombre important de vendes. Així mateix, el president de Pimeco assenyalà que ahir horabaixa hi hagué més vendes que durant el matí. Per part seva, Bartomeu Servera, president d'Afedeco, explicà que hi hagué "gran afluència" de públic i valorà el fet que les rebaixes comencin el mateix dia que la gent ha cobrat.

Les grans superfícies també confien en una bona temporada. Des d'El Corte Inglés indicaren que esperen una rebaixes "especialment positives" a causa dels importants descomptes en les firmes de moda presents a la botiga. A més, destacaren la presència de turistes, "que de cada vegada es beneficien més de les rebaixes".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris