muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Carlos Delgado confia aconseguir en dos anys la “reactivació” del turisme

Preveu la promoció de les Balears a nous països si bé ha advertit que "tampoc no podem fer miracles"

126386

Carlos Delgado, conseller de Turisme.

S. Amengual.

El conseller de Turisme, Carlos Delgado, confia aconseguir en dos anys la "reactivació" del turisme a les Balears duent a terme la promoció que "s'hagi de fer pensant a nous països" i emprenent un "retoc" de tot el relacionat amb l'ordenació turística. Després de presentar el programa del 50 Aniversari del Festival de Pollença, Delgado ha considerat que al sector existeix una "certa alegria" pel fet que hi hagi un Govern "compromès" amb aquesta indústria, per la qual cosa hi ha una "confiança" en el nou president de l'Executiu, José Ramón Bauzá, si bé ha advertit que "tampoc no podem fer miracles".

Així, ha indicat que el sector està veient que amb el nou Govern, "les coses poden començar a canviar", encara que, segons el seu parer, el món turístic és "conscient" que es necessitaran anys per recuperar aquesta indústria a les illes, després dels últims exercicis de crisi econòmica. No obstant això, ha esperat que aquest estiu vagi un "poc millor" que l'anterior amb una ocupació "lleugerament per sobre" que el passat any, una cosa que, segons el seu parer, pot suposar una "tendència psicològicament positiva" per als hotelers.

En aquesta línia, Delgado ha anunciat que, a partir de la pròxima setmana, mantindrà contactes amb les diferents associacions, començant amb les federacions hoteleres i entitats supramunicipals, iniciant així una ronda de reunions que es prolongarà durant un mes o mes i mig, a fi de "conèixer in situ quina és la situació de cada una de les zones". El conseller ha revelat que després de realitzar unes Delgadoeres visites a algunes zones turístiques, aquestes registren una ocupació superior a la mateixa data del passat any, encara que ja li han transmès algunes queixes, relacionades, sobretot, amb l'oferta del tot inclòs. "Aquest tema no és fàcil, perquè la modalitat del tot inclòs és voluntat tant del touroperador, com a del turista per poder viatjar amb més o menys quantificada la seva despesa", ha conclòs Delgado.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per JCR, fa mes de 9 anys

Carlos Delgado for president!!!!!!!!!

Valoració:1menosmas
Per Milà, fa mes de 9 anys

El turisme ja no té remei. La indústria ja no serà el que era i, a poc a poc, anirà a menys, especialment quan altres destinacions mediterrànies (com el nord d'Àfrica o Grècia) es recuperin.

Valoració:4menosmas
Per Afar, fa mes de 9 anys

Vendrà més turisme per veure-li la cara, que recorda la d'aquell que va dir que "una mentida repetida mil vegades es converteix en una veritat", i la bandera espanyola de Palmanova. Dos grans reclams turístics.

Valoració:2menosmas
Per Virgili, fa mes de 9 anys

I si no es reactiva... sempre hi haurà algú a qui poder donar la culpa.

Valoració:3menosmas
Per ..., fa mes de 9 anys

Carlos Delgado confia a aconseguir, no "Carlos Delgado confia en aconseguir".

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris