algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
16°

Aprovades les condicions de l'ERO per uns 900 treballadors de PC City

Uns 350, entre els quals hi ha els de Palma, no hi entraran en ser traspassades les botigues a la companyia portuguesa Sonae

125864

La botiga de Palma passarà a ser propietat dels portuguesos Sonae.

PERE BOTA

La Direcció General de Treball ha aprovat l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) per als gairebé 900 treballadors de PC City afectats pel tancament d'aquesta cadena de distribució de productes tecnològics a Espanya, han confirmat fonts de l'autoritat laboral i de l'empresa.

Dels 1.223 empleats de PC City, 350 entre els que es troben els de la tenda de Palma, han quedat fora de l'ERO a causa que seran traspassats amb 8 de les botigues a la companyia portuguesa Sonae, propietària de la cadena d'electrònica de consum Worten, amb la qual PC City ha arribat a un acord.

La multinacional britànica Dixon Retails, propietària de PC City, formada per 34 centres a l'Estat, va anunciar el tancament de la cadena a Espanya el passat 14 d'abril.

Un mes després la filial espanyola va arribar a un acord amb els seus treballadors pel qual rebrien una indemnització de 50 dies per any treballat sempre que poguessin traspassar 7 botigues i els seus treballadors, i es reduïssin les existències de 10 milions d'euros a 4.

La primera part de les condicions s'ha complert i tenen fins al dia 31 de maig per complir la segona part, encara que fonts de l'empresa van assenyalar a Efe que van per bon camí.

L'empresa ha contractat una consultora d'ocupació per ajudar els treballadors afectats per l'ERO a buscar una nova feina.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris