algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Tecnologia i tècnica balear per fer 100.000 pisos a l'Iran

Una delegació iraniana es reuní ahir a Inca amb caps de diverses constructores locals per fer possible l'operació

Una delegació iraniana formada per membres del Ministeri d'Habitatge d'aquest país, subgovernadors provincials i personal tècnic de l'Estat visità ahir diverses empreses mallorquines relacionades amb el sector de la construcció per conèixer in situ la manera com treballen, les tècniques que utilitzen i fermar una possible operació que podria acabar amb la construcció de 100.000 habitatges a l'Iran. El Govern iranià ha aprovat recentment construir 50.000 habitatges públics (l'equivalent als HPO) i d'aquí a un mes preveu aprovar aixecar-ne 50.000 més, explicà Ignacio de Vicente, managing director de la consultora ARCIS. ARCIS és una empresa que assessora el Govern iranià alhora que actua d'intermediària amb les empreses espanyoles interessades a aixecar els 100.000 pisos.

En aquest sentit, el motiu de la visita de la delegació iraniana era conèixer la tecnologia i la tècnica de la indústria espanyola de la construcció, que exportarà el seu modus operandi a l'Iran. El viatge dels iranians acabà ahir a Inca amb una trobada amb constructors locals (Amer e Hijos, Comasa, Man, etc.) que podrien estar interessats a fer negoci. "La idea és que les dues bandes es coneguin", indicà De Vicente. Aquest detallà que l'Iran "no necessita capital ni inversors, sinó que ha demanat personal qualificat i la teconologia i la tècnica" de què se serveix la indústria espanyola de la construcció.

El managing director d'ARCIS informà que el proper dilluns una delegació espanyola viatjarà a l'Iran (on possiblement s'entrevistarà amb el president Ahmadinejad) i que d'aquí a uns mesos el tracte es tancarà amb la constitució d'una Unió Temporal d'Empreses (UTE) espanyola que contribuirà a construir els esmentats 100.000 pisos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris