cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

El SIP de Caja Madrid prejubilarà uns 3.400 empleats i tancarà unes 500 oficines

Avui s'ha signat el protocol d'integració per a la formació d'un SIP

La integració en Sistema Institucional de Protecció (SIP) de Caja Madrid, Bancaja, la Caja Insular de Ahorros de Canarias, Caixa Laietana, Caja Rioja, Caja Àvila i Caja Segovia reduirà la plantilla total del grup en uns 3.400 treballadors i podria tancar unes 500 oficines, segons fonts sindicals consultades per Europa Press. La majoria dels empleats i de les oficines procediran de Caja Madrid i de Bancaja, llevat d'algun cas puntual d'alguna regió que requereixi un ajust més profund i que pugui afectar més empleats i sucursals d'alguna entitat integrant del SIP.

Els sindicats són partidaris d'organitzar una taula general de diàleg més que una negociació individual de cada caixa amb els seus representants sindicals, encara que de moment només hi ha hagut una presa de contacte i la reorganització de la plantilla no ha començat. No obstant això, els sindicats no contemplen cap altra via que no sigui la de la prejubilació.

Els presidents de les set caixes --Caixa Madrid, Rodrigo Rato; Bancaja, José Luis Olivas; Caja Insular de Canàries, Juan Manuel Suárez del Toro; Caixa Laietana, Jaume Porter; Caja Àvila, Agustín González; Caja Segovia, Atilano Soto; i Caja Rioja, Fernando Beltrán- han signat avui el Protocol d'Integració per a la formació d'un SIP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris