cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
17°

L'Assemblea de Sa Nostra ratificarà el SIP dia 28 de juny

A la reunió es definiran les línies generals del pla d'actuació de l'entitat per a 2010

El consell d'administració de la Caixa d'Estalvis de Balears Sa Nostra proposarà a l'assemblea general de l'entitat en la seva reunió del pròxim 28 de juny la ratificació de la firma del protocol d'integració en un Sistema Institucional de Protecció (SIP) amb Caixa Múrcia, Caixa Granada i Caixa Penedés. L'assemblea general ordinària ha estat convocada avui pel consell d'administració i inclou en la seva ordre del dia informar sobre les negociacions del projecte d'integració en un SIP i ratificar el protocol d'integració aprovat el passat 2 de juny, segons ha informat Sa Nostra en un comunicat.

A l'assemblea general estan convocats els consellers generals, els vocals del consell d'administració i membres de la comissió de control que no són consellers. En la reunió es llegiran l'informe de la comissió de control sobre la censura de comptes de l'exercici de 2009 i el de la comissió d'auditoria i se sotmetran a aprovació els comptes anuals individuals i consolidats de l'esmentat any, així com de la distribució dels excedents obtinguts i de la gestió del consell d'administració. L'assemblea definirà les línies generals del pla d'actuació de l'entitat per a 2010.

Abordarà també l'aprovació si procedeix de la gestió i liquidació del pressupost de les obres socials de l'exercici de 2009, definirà el pla d'actuació de l'entitat per a aquest any, i aprovarà si és procedent el pressupost de l'Obra Social. L'assemblea analitzarà també la proposta d'aprovació del límit d'emissió de deute per als exercicis 2011 i 2012, procedirà a la lectura de la memòria del comitè d'ètica i designarà els consellers generals que hauran de resoldre en segona instància les reclamacions que puguin formular-se durant el procés electoral de renovació parcial dels membres dels òrgans de govern de l'entitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris