cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

Antich diu que les Balears faran un sobreesforç per captar turistes russos

Les autoritats de les illes s'han reunit amb els operadors més potents de Rússia. La companyia Sibèria Airlines operarà en breu un vol regular

52872

El president Francesc Antich i la consellera Joana Barceló amb Vladimir Vadimovich Kagener, director general de Tez Tour.

Caib.

El president del Govern, Francesc Antich, ha assegurat avui a Moscou que les Balears faran "un sobreesforç" per captar una quota important del mercat turístic rus, el tercer en importància de la Mediterrània després de l'anglès i l'alemany, i l'únic que està registrant increments rellevants en l'actualitat.

Antich i la consellera de Turisme i Treball, Joana Barceló, es troben a Moscou, on s'han reunit amb majoristes de viatges i es reuniran també amb companyies aèries i on el president ha afirmat que el rus "serà el tercer mercat de la Mediterrània i per tant Balears ha de jugar amb tota la seva potència", segons ha informat el Govern en un comunicat.

"Balears és molt coneguda al mercat anglès i en l'alemany, on tenim un potencial importantíssim, però al mercat rus no som coneguts i cal fer un sobreesforç des de les Balears perquè estam convençuts que aquest serà el tercer gran mercat de la Mediterrània", ha afirmat Antich.

El president ha assenyalat que el creixement del mercat rus ja s'apreciarà en aquesta temporada, però ha augurat que sobretot serà a partir de la pròxima: "li don molta importància al seu potencial a mitjà termini", ha assenyalat

El president balear ha explicat que en la reunió amb responsables dels turoperadores Tez Tour, TT-VKO, Neva i Natalie Tours, se'ls han plantejat diverses línies de treball com la firma de convenis bianuals per realitzar actuacions conjuntes de promoció i per intensificar el coneixement de les Balears a Rússia, que es formalitzaran a partir de setembre.

El Govern promourà també una millora de les connexions aèries entre les Balears i Rússia pel que les autoritats de les illes es reuneixen demà amb representants de la companyia Sibèria Airlines, que en breu començarà a operar un vol regular els divendres.

L'executiu ha informat que les reunions amb els majoristes de viatges han permès constatar que, malgrat la crisi, el mercat rus és l'únic que en l'actualitat registra increments importants, fins a l'extrem que els majoristes preveuen que es converteixi en el tercer en importància per a la Mediterrània.

El perfil del turista rus és d'un poder adquisitiu important, sensible a atractius culturals, que repeteix les destinacions i realitza llargues estades d'entre 12 i 15 dies. Balears s'aprecia com una destinació eminentment familiar i molt atractiva, segons han assenyalat les empreses del sector en les reunions amb les autoritats de les illes.

El president ha assenyalat la necessitat de realitzar un sobreesforç i emprendre una estratègia conjunta de promoció, davant les bones perspectives de creixement del mercat rus.

Antich ha anunciat a més que pròximament es firmarà un conveni amb Turespanya per posar una antena balear pròpia a les oficines de Turespanya a Moscou, perquè la presència de les illes sigui constant en la delegació.

També s'estan duent a terme contactes perquè es millori l'obtenció dels visats i facilitar l'arribada de visitants russos.

Antich ha subratllat també la importància que tindrà per a les Balears la celebració l'any pròxim de l'any "Espanya a Rússia, Rússia a Espanya", com a plataforma per donar a conèixer les illes.

A més de les reunions d'Antich i Barceló amb els majoristes de viatges, paral·lelament hi ha hagut encontres de treball en l'ambaixada d'Espanya a Moscou per part dels presidents de les associacions hoteleres de Mallorca i Menorca amb els professionals russos del sector turístic.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Cosme, fa mes de 10 anys
No, no era en Jordi, la jaia xaruca era en Carles Manera, que recaptava "recursos " pel seu parc bit.
Valoració:0menosmas
Per Toni, fa mes de 10 anys
A on s'apunten per anar a Moscouuuuuuu! He sentit a dir que en Jordi Bayona en venia billets, disfressat de jaia xaruca, per devers la Plaça de les Drassanes.
Valoració:1menosmas
Per Do not visit Majorca, fa mes de 10 anys
Lo que se ha de fer ès reduir el turisme.
Fer més difícil l'accés a Mallorca, per exemple els mesos de temporada alta, maig a octubre, tancar els aeroports i ports per la nit.
També seleccionar l'origen del turistes, els turistes provinent de la península que tenguin vetat l'accés durant la temporada alta i altres mesures se poden prendre, a fi de tenir un turisme de més qualitat i manco quantitat. Tancar el turisme de Calvià i la platja de Palma.

Valoració:2menosmas
Per Coverbos d`en Pep Mindano, fa mes de 10 anys
Quant en es Rasputìn saberen que hi anava el Govern Balear digueren: "Ampliem plantilla que venen els "pardivosqui de ferrosqui",però desprès vegeren que no eren els mateixos que deixaren tan bons records.Es comenta a tot Moscou que son uns "barrinadorquis fantasticostis".El que ells saben i noltrosno, a pesar de pagar sa festa, es qui son els qui anaren de p... en sos nostres doblers.
Valoració:5menosmas
Per Tanmateix, fa mes de 10 anys
A Mallorca sobra moooooooooolta gent dedicada al desfassat sector turístic, i molts pocs interpreten bé el que vol dir "turisme de qualitat".
El turisme de qualitat, per exemple en aspectes culturals, difícilment vendrà, ja que el sector turistic nefast de masses se va carregar els valors culturals, paisatgístics, històrics, etc. d'aquesta terra. No penseu, tampoc, que un turisme de qualitat és omplir els pocs paratges que queden de camps de golf. Potser, dinamitant la major part de cutre-hotels aniriem per bon camí.
Valoració:1menosmas
Per mªantonia, fa mes de 10 anys
Encabezando la expedición Joan Riera y Juan Mestre, los dos del grupo Serra.
¿Quién les paga los billetes?
Valoració:-4menosmas
Per conscient&cia, fa mes de 10 anys
el paston que costa això. I aquest Toni Torres -es municipal- no se'n perd ni una de bauxa.

...a veure on soparan avui??
Valoració:3menosmas
Per Aina, fa mes de 10 anys
Els del PP anaren al Rasputin i s'ho passaren d'allò millor. Ara aquesta visita no ens deixarà de costar a tots un ull de la cara. Mai sabrem que ha costat realment. Però, senyors, a qui se li ocorre en plena campanya de restruiccions i d'elimnació de conselleries i serveis, fer aquest dispendi! Haurem de dir allò de: tenen doblers pel que volen!
Valoració:5menosmas
Per Daniel Pacheco, fa mes de 10 anys
Això és més que lamentable!!
Valoració:2menosmas
Per Via lliure cap al WC, fa mes de 10 anys
Alerta amb els sobreesforços, que no arribarem a temps a l'excusat.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris