muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

6.469 desocupats menys el maig a Balears

L'arxipèlag és la comunitat que registra el major descens de l'atur

El nombre de desocupats registrats a les oficines del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) ha baixat en 6.469 persones el maig, un 7,68 per cent respecte a abril, amb el que el volum total de persones en atur es situa en 77.795 persones, segons ha informat avui el Ministeri de Treball i Immigració.

D'aquesta forma, l'atur retrocedeix a les illes per cinquè mes consecutiu (el gener va registrar la primera caiguda després de tancar l'any 2009 amb 17.800 aturats més) i ho fa en major mesura que el descens mig estatal (-1,84%).

En relació amb el mateix mes de l'any 2009 l'atur ha pujat a les illes en 11.006 persones, un 16,48 per cent més, el que converteix les Balears en la segona comunitat autònoma on més creix l'atur en xifres interanuals, només superat per Múrcia (+20,3%).

A nivell estatal, el nombre d'aturats registrats a les oficines dels serveis públics d'ocupació (antic Inem) ha baixat en 76.223 persones el maig, un 1,84% respecte a abril, amb el que el volum total d'aturats ha quedat en 4.066.202 persones.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Forapalmer, fa mes de 10 anys
Tambien hay muchisima gente apuntada al paro currando en negro...
Valoració:6menosmas
Per Prou de mentides en la comptabilització de l'atur, fa mes de 10 anys
Hi ha més de 500.000 persones a l'Estat Espanyol que estan aturades i que no són comptabilitzades com a tals: són aquelles que estan inscrites en cursets de formació,
Però no són les úniques perquè els estudiants que han treballat i estudiat al mateix temps tampoc són comptabilitzats per les estadístiques del capitalisme europeu.
Prou de mentides sobre les xifres d'atur oficialment registrat.
Valoració:3menosmas
Per Foraviler, fa mes de 10 anys
Des de que ha aparegut la notícia del descens de l'atur la borsa s'ha desplomat ja quasi un 3%. Fa uns dies Fitch va rebaixar la nota d'España quan uns dies abans van aparèixer dades de creixement en que començava a donar signes positius.

Son proves clarísimes de que hi ha un interés explícit del sector financer i empresarial per tumbar l'economia espanyola a tota costa, al manco fins que s'aprovi una reforma laboral que els sigui favorable, canviin el color polític del govern i no es parli mes de reforma fiscal i financera. Espero que la gent comensi a obrir els ulls arrán d'aquests successos.
Valoració:2menosmas
Per Pep, fa mes de 10 anys
Por favor, alegrémonos de que las cosas van a mejor... Muchos tendrán que cambiar el discurso de " cuanto peor, mejor" para llegar al poder. Es una buena noticia, son 5 meses consecutivos bajando el paro en nuestra comunidad, es la bajada mayor desde 2006 en España... dicen que gran parte de la crisis es por falta de confianza pues bien... no pongamos peros a una noticia "netamente positiva"...
Valoració:2menosmas
Per gerret, fa mes de 10 anys
6.469 - el conseller = 6.468
Valoració:1menosmas
Per Xisco Mas, fa mes de 10 anys
És principi de temporada turística, què esperaveu ?
Valoració:0menosmas
Per Toni, fa mes de 10 anys
Ho veis? Au, ja hem sortit de sa crisi. Tot això gràcies a ses mesures posades pes Governs. Fixau-vos bé, ja pràcticament no hi ha gent a sa coa de s´atur...
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris