nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Palma i Lleida, a només una hora amb avió

La nova ruta començarà a operar a partir del 5 de febrer amb la companyia Vueling

A partir del proper 5 de febrer, les ciutats de Lleida i Palma seran més a prop, a tan sols una hora amb avió. Després que diumenge s'inauguràs l'aeroport de Lleida, ahir es va presentar la nova ruta entre la ciutat catalana i la capital balear, que operarà la companyia Vueling. El director general de l'aerolínia destacà que els horaris són "extremadament còmodes", amb sortides els divendres i diumenges, fet que permetrà als usuaris passar els caps de setmana a Balears o a Catalunya. A més, Cruz assegurà que la intenció de la companyia és ampliar aquests vols i remarcà que els bitllets ja són a la venda per 25 euros (12,5 amb el descompte de resident) i que en aquestes altures ja s'han venut més de 1.600 trajectes per a la nova ruta.

Per la seva banda, tant el conseller de Mobilitat del Govern balear, Gabriel Vicens, com el director general de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat de Catalunya, Oriol Balaguer, es van referir a les "bones relacions" que mantenen ambdós governs, la qual cosa ha ajudat a "fer possible" aquesta nova ruta. Així, Balaguer afegí que suposarà "tot un èxit", ja que afavorirà la connectivitat entre Mallorca i Lleida. "Són molts els ciutadans de la zona de Lleida que viatgen a Balears, i viceversa", hi insistí. Així mateix, cal assenyalar que els ciutadans de les Illes, amb aquesta nova ruta, tindran més facilitats per visitar els Pirineus, atès que "el vaitge s'escurça dues o tres hores". Des de l'aeroport de Lleida, que és gestionat per la Generalitat, es podrà volar en principi, a més de cap a Palma, a París, a Frankfurt i a Milà.

Oportunitats

D'altra banda, tant Cruz com Balaguer es van referir a Son Sant Joan com un aeroport "amb moltes oportunitats", especialment amb vista al futur, "raó que ha ajudat a l'elecció de Palma com a destinació", indicà Balaguer". A més, Cruz, qui manifestà que el mercat de l'aviació "es troba en evolució constant", apuntà que l'aeròdrom de Palma "és el següent de l'Estat que opera vols intercontinentals".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris