algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

Sus a les rebaixes dels descomptes del 50%

Els comerços ofereixen, a partir d'avui, tota mena d'articles a preus molt econòmics per fer front a una temporada “difícil”

Són molts els que any rere any esperen dia 7 de gener per poder comprar tot allò que necessiten per a l'hivern, per donar-se aquell caprici tan desitjat o bé per gastar aquell sobre que els han duit el Reis d'Orient. Idò, dia 7 de gener ja és aquí. Malauradament, però, l'economia actual no té gaire espai per als capricis i, en un moment en què l'estalvi familiar se situa en màxims històrics, els comerciants inauguren la primera jornada oficial de rebaixes amb cartells que anuncien descomptes de fins al 50%. Així mateix, la mala conjuntura econòmica ha fet que durant totes les festes de Nadal veure cartells de descomptes en determinats articles i establiments s'hagi convertit en una tònica habitual.

Avui, però, té lloc l'inici oficial d'un període rebaixes que els comerciants reconeixen que "no salvarà la temporada", en paraules del president de Pimeco, Bernat Coll, qui preveu que "anirà amb la tendència de les dues temporades passades". Això no obstant, des de Pimeco no perden l'esperança i animen els consumidors a sortir al carrer, "perquè hi haurà una gran varietat d'articles i de talles a preus molt econòmics". A més, i per tal d'animar la gent, a partir de les 10 del matí aquesta patronal del petit i mitja comerç ha organitzat una festa per a tots els clients per tal de donar la benvinguda a les rebaixes, que tindrà lloc a la plaça Marquès de Palmer de Palma.

Per part seva, el president d'Afedeco, Bartomeu Servera, va explicar que l'època de saldos començarà després d'una campanya "realment dolenta" i va apuntar que els "importants" descomptes aplicats durant aquestes setmanes prèvies a rebaixes "provoquen que sigui complicat fer prediccions". Des de les grans superfícies, el responsable de relacions externes d'El Corte Inglés, Antonio Sánchez, va avançar que ja des del primer dia hi haurà descomptes generalitzats de fins al 50%, especialment en confecció, la qual cosa "provocarà que continuï la mateixa tònica de temporades anteriors".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris