nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

L'habitatge lliure iniciat el segon trimestre cau un 35,3% envers el trimestre anterior

El volum d'habitatge lliure iniciat a les Balears durant el segon trimestre de l'any va assolir les 618 unitats, la qual cosa suposa un descens del 35,3 per cent respecte als tres primers mesos de 2009, segons les dades del Ministeri d'Habitatge.

Per la seva part, l'habitatge de protecció oficial iniciada a l'arxipèlag va assolir les 266 unitats en el segon trimestre, el que suposa 208 habitatges més respecte al primer trimestre, període on es van començar 58 unitats.

Respecte als habitatges lliures acabats, a Balears es va concloure la construcció de 2.514 unitats en el segon trimestre de l'any, és a dir, un increment del 26,6 per cent respecte a l'anterior trimestre, quan es van acabar 1.985 unitats.

L'habitatge protegit també es van finalitzar un total de 187 unitats, davant els 70 habitatges d'aquestes categoria que es van acabar en els tres primers mesos de l'any.

Finalment, l'acumulat de l'any en habitatge lliure va assolir les 1.574 unitats en el primer semestre de l'any mentre que en el cas de l'habitatge protegit van començar les obres de 326 unitats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris