algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La Cambra aposta pel territori i la formació

La Cambra de Comerç de Mallorca dugué a terme anit el tradicional sopar anual en el qual es lliuraren les distincions que cada any atorga la institució

"El repte passa per aconseguir una rendibilitat en tres sentits: econòmic, social i mediambiental". Així ho manifestà anit el president de la Cambra de Comerç de Mallorca, Joan Gual de Torrella, en el tradicional sopar anual de la institució que presideix i davant d'un auditori d'unes 470 persones. Joan Gual es referí a la recepta que, segons el seu parer, és necessària per a la recuperació econòmica de les Illes i que "passa per tres requisits imprescindibles: formació, preservació de l'entorn i infraestructures i nuclis turístics". Així mateix, Joan Gual apuntà a uns indicadors econòmics "debilitats i perocupants, però no catastròfics", i assegurà que "l'objectiu és recuperar l'activitat amb eficiència i rendibilitat". A més, el president de la Cambra de Comerç parlà "d'una promoció comercial i turística de les Illes, on quedin visibles les nostres qualitats i els avantatges", promoció que requereix "d'un marc insubstituïble de col·laboració publicoprivada, ja iniciada en alguns casos, però que encara falta consolidar".

Representació

Joan Gual pronuncià aquest discurs després del sopar anual en el qual es lliuraren els guardons que atorga la institució i que enguany van ser per a l'empresari Pablo Piñero Imbernón i per a la productora Palma Pictures.
Com ja és també tradicional, en el sopar, s'hi van donar cita representants del món empresarial i polític de les Illes, entre els quals hi havia el president del Govern, Francesc Antich; el delegat del Govern, Ramon Socias, i la presidenta del Consell, Francina Armengol. Antich, encarregat de clausurar l'acte, es referí al Pacte per a la competitivitat com una de les grans apostes per sortir reforçats de la crisi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris