nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Balears registra l'agost un 8,5% menys de pernoctacions hoteleres

Balears va registrar el mes d'agost passat 8.684.209 de pernoctacions hoteleres, el que suposa un descens del 8,5 % respecte el mateix mes de l'any passat (9,4 milions), si bé es va mantenir líder en ocupació, amb el 82 % de les places ocupades, per davant de Catalunya (74,6%) i Canàries (73,8%), segons ha informat avui l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

Així, del total de pernoctacions que han registrat els hotels de les illes, 7,39 milions van correspondre a turistes estrangers, mentre que només 1,2 milions han estat visitants nacionals, amb una estada mitjana en els dos casos de 7 dies. Malgrat que les illes han estat la comunitat amb una major ocupació hotelera en el vuitè mes de l'any, aquesta ha estat inferior en 6,6 punts en relació amb l'any passat (88,66%).

Així, l'Index de Preus Hotelers indica que els establiments de les illes han registrat una caiguda dels preus del 3,3 %, inferior al descens nacional (-4,6%). D'altra banda, els ingressos hotelers també es van reduir un 2,7 % a l'arxipèlag, un altre cop inferior al descens mitjà del país (-4,2%).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris